• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kocis c.tesi pazar qünleride çalıştığı için
ßizim c.tesi pazarımız yok malesef..
ßize her qün aynı :umursamaz:

kızlar günaydın ve selam herkese uzun zamandır ben yoktum yeni geldim hastanedeydim bu arada nasılsınız bakalım bebişler nasıl

kızlar günaydın ve selam herkese uzun zamandır ben yoktum yeni geldim hastanedeydim bu arada nasılsınız bakalım bebişler nasıl

hoşqeldin canım..
iyiyiz saol sen nasılsın? bebişin nasıl?
cinsiyeti belli oldu mu?

hoşqeldin canım..
iyiyiz saol sen nasılsın? bebişin nasıl?
cinsiyeti belli oldu mu?

bebiş çok iyi ben daha önceden dıs gebelik gecirdiğim için dikişlerde yıpranma oluo göbüş cokm cıktı oyüzden hastanede yattık 1 hafta sıkı takipteydik cinsiyeti %80 erkek dedi yarın doktora gidicez kesinlesicek ikili testimizde güzel cıktı simdilik hersey iyi :ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda herşey yoluna qirer

offff kaynatamlar memleketten gelıolar bu gün ya :(( akannehir
kızlar ısteyen varsa verebılırım kaynanayı kaynatayı hee ne dersınınz kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar nasılsınız?Herkese iyi pazarlar..Bebişinin cinsiyetini yeni öğrenen var mı içinizde?Ben dayanamıyorum doktorum ay sonunda gel demişti ama yarın gidicem belli olur heralde artık.Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez..

günaydın herkese. ne güzel bebişlerinizin cinsiyetini öğreniyorsuunuz. benim daha çok var... 21 aralık'ta da ikili testimiz var.:emir_bebek:

Back
X