• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 14 haftalıgım bakalım 1 hafta sonra 3 lü test yapılcak belkı gözükür cınsıyetı ama benım bebegım bıraz uykucu galba anasına cekmıs:))

evt ya ne güzel öğrenmişler bebişlerinin cinsiyetını inş bizde biran önce öğreniriz çok merak edıorum :)

ben 14 haftalıgım bakalım 1 hafta sonra 3 lü test yapılcak belkı gözükür cınsıyetı ama benım bebegım bıraz uykucu galba anasına cekmıs:))

3lü test 16-18 hafta arası yapılmıyormuydu yaf kızlar:hulya:

amin canım cümlemize nasip etsin benim birde karaciğerde yağlanma var inşallah yükselmez ikili testte cıktı mafoldumbenbi ondan korkuom

canım geçmiş olsun bu arada gözün aydın cinsiyetini de öğrenmişsin hayırlı olsun inş sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmekte nasip olur...

offff kaynatamlar memleketten gelıolar bu gün ya :(( akannehir
kızlar ısteyen varsa verebılırım kaynanayı kaynatayı hee ne dersınınz kaydirigubbakcemile3

yok canım kalsın .. benimkiler 2 sokak arkamda zaten
bana yetiolar saolsunlarkaydirigubbakcemile4

ay kızlar 2009 haziran annelerinin doğum hikayelerini okuyodum sabahtan beri
çok heycanlı çok qüzel yaa
çok duyqulandım ağladım falan mafoldumben
o kadar tatlılar o kadar mutlular kii..opuyorumnanaktan
herkesin doğum hikayesi farklı ve süperler..
boş vaktinizde okumanızı tavsiye ederim..
inşallah bizde doğum hikayelerimizi paylaşırız burdan nasip olursa..

ay kızlar 2009 haziran annelerinin doğum hikayelerini okuyodum sabahtan beri
çok heycanlı çok qüzel yaa
çok duyqulandım ağladım falan mafoldumben
o kadar tatlılar o kadar mutlular kii..opuyorumnanaktan
herkesin doğum hikayesi farklı ve süperler..
boş vaktinizde okumanızı tavsiye ederim..
inşallah bizde doğum hikayelerimizi paylaşırız burdan nasip olursa..

zaten her halta ağlıyorum okumasammiki tatlı cadı:kedi:

SUDA DOĞUM:jeyyar:
sudado10.jpg

selam kızlar nasılsınız,
biz dün abimlere geldik gece dönmedik 2,5 yaşındaki yeğenim hala gitmesin
diye ağlayıp<durdu eve dönemedik burda kaldık
gece 2 de uyudu sırf gitmeyelim diye...
sabahın 8den beri ayaktayımmm uyutmadıda :)

selam kızlar bende dün gece diş ağrısı yüzünden diş hastanesi aciline gittiim ama hamile olduğum için ve nöbetçi doktor kanal tedavisi uzmanı olmadığı için sadece dolgumu açıp içine ilaçlı pamuk koydu :( hala ağrıyor ayrıca o ilacın tadıda berbat offf çok kötüyüm şimdide eşimle çıkıp nöbetçi aczane arıcaz ağrı artık dayanılmaz minoset alayım belki biraz iyi gelir diye düşünüyorum

selam kızlar bende dün gece diş ağrısı yüzünden diş hastanesi aciline gittiim ama hamile olduğum için ve nöbetçi doktor kanal tedavisi uzmanı olmadığı için sadece dolgumu açıp içine ilaçlı pamuk koydu :( hala ağrıyor ayrıca o ilacın tadıda berbat offf çok kötüyüm şimdide eşimle çıkıp nöbetçi aczane arıcaz ağrı artık dayanılmaz minoset alayım belki biraz iyi gelir diye düşünüyorum

geçmiş olsun canım, umarım hemen iyileşirsin

kocişkosu hafta sonuda çalışanlar nasılda belli yazık bizekaydirigubbakcemile

selam kızlar buarada dun doktor bana erkege benzıyor ama sımdıden kımseye soleme pipi gıobı cıkıntı var dedı şimdi kızmı erkekmii zaten ben erkek hıssdyrdm amaaa:)buarada sonclrı alana kdr ıyı kotu dusunmemeye karar verdım:):)

Back
X