Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET zeyhat çok uyuyunca gün çabuk bitiyor
ay canım ALLAH korusun ya ağzından yel alsın tabi sen devamlı insanlarla iç içesin korkman normal ama içini fearh tut bende mümkün olduğunca evden çıkmamaya çalışıyorum arkadaşımla konuştum bu domuz giribi aşısı ile ilgili kesinlikle olma diyır benim eniştem hastanede çalışıyor sapasağlam doktor aşıo yüzünden yoğunbakımlık oldu diyor zaten ölenlerin çoğu aşı yüzünden diyır kafam çok karıştı yaa tamda karar vermiştim aşı olmaya
ay canım ALLAH korusun ya ağzından yel alsın tabi sen devamlı insanlarla iç içesin korkman normal ama içini fearh tut bende mümkün olduğunca evden çıkmamaya çalışıyorum arkadaşımla konuştum bu domuz giribi aşısı ile ilgili kesinlikle olma diyır benim eniştem hastanede çalışıyor sapasağlam doktor aşıo yüzünden yoğunbakımlık oldu diyor zaten ölenlerin çoğu aşı yüzünden diyır kafam çok karıştı yaa tamda karar vermiştim aşı olmaya
evet ya canım senin çok daha dikkatli olmam gerekiyor inan korkudan uzun zamandır dışarıya çıkamıyorumya eşim yılbaşında napıcaz diyor napıcaz dedim dışarda grip salgını var helede o gün tıklım tıklım olur bütün restorant ve cafeler griplisi hastası o yüzden evde geçirçez dedim riske ğirmeye gerek yok oda şaşırdı gezmeye bu akdar düşkün olan ben nerdeyse 1 haftadır dışarıya çıkmıyoırum zeyhatçım
aynen canım sen sanıyomuusnki bu pkk arkası yok hemde çok sağlam arkası var adamlarda bizde olmayan silahlardan var dağ başında nerden temin ediyılar bu silahları sanıyosun
ben de hem domuz gribinden hemde aşısından korkuyorum. iki ucu b... değnek
hergün işe gelip geliyorum dolmuşa biniyorum , nasıl korunacağız bilemiyorum
işimiz allaha kaldı
http://www.h1n1.gen.tr/portal/sicak...e-den-h1n1-domuz-gribi-hakkinda-korkunc-iddia
benimde kafam karıştı ya bu masum ıraktaki çocukları kadınları öldüren amerikadan her bi halt beklenir
klasik hafta sıonu eşim işte ben evde sen nasılsın mide yanman azaldımı
ben dün haberlerde izledim,domuz gribi fos cikti diye,dünyanin 4 büyük bilim adaminin zengin olmak icin uydurduklari birseymis.zaten iclerinden bir tanesinin,ilac firmasi varmis.hatta dünya saglik örgütünü araya sokup haberi yaydirmislar.haber yayildigindan beri hesaplarinda cok büyük bir katlama olmus yani cok zengin olmuslar.su anda mahkemeye verilmisler.bakalim sonuc ne olacak acaba bosuna mi panik yaptik.:uhm:kime neye inanacagimizi sasirdik artik.bende asi olmayi düsünüyordum ama su anda ne yapacagimi bilmiyorum.kafamçokkarıştı