• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar beni listenizden silebilirsiniz bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin

allah sana sabır versin güç versin başın sağolsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamle kalır sağlıcakla bebeğini kucağına alırısn ne olduda kaybettin canım eğer sakıncası yoksa

merhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar beni listenizden silebilirsiniz bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin
Allah sabir versin canim.basin sagolsun.insaallah en kisa zamanda tekrar güzel haberlerini aliriz.

off cok kotu yaa...basin sagolsun,gecmis olsun canim...
ne sorun cikti ki?

leylacığım eğer dengeli besleniyorsan mavsim meyveleri sebzeleri süt ayran ceviz tüketiyorsan hiç vitamine yönelme bana verdi 2 ay içtim ve bıraktım felaket kilo aldım herhalde fazla geldiki şiştim

meyve filan tuketiyorum (mandalin,portakal haric) ama ceviz midemi rahatsiz ediyor.diye icmiyorum.bakalim insallah hersey yolundadir bebisde.
belki yalnış ama ben hiç ilaç içmedim demir hapından 4 tane içmişim zaten kiloluyum ama ceviz peynir devamlı yedim

ilk hamilelikte mi canim?anlamadim da.

bende çıkıyorum yarın iş var erkenden yatış iyigeceler hepinizie leylacım sanada

Canım çook üzüldüm gerçekten başın sağolsun Allah sana ve eşine sağlık versin başka diyecek birşey bulamıyorum canım çünkü gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin

canım benimmmmmmmm..nasıl üzüldüm bilemezsin..acını çok iyi anlıyorum paylaşıyorum...allahım sonra gelecek bebeklerine ömür versin..bir daha acı vermesin yarabbim...

selam kızlar bende dün gece diş ağrısı yüzünden diş hastanesi aciline gittiim ama hamile olduğum için ve nöbetçi doktor kanal tedavisi uzmanı olmadığı için sadece dolgumu açıp içine ilaçlı pamuk koydu :( hala ağrıyor ayrıca o ilacın tadıda berbat offf çok kötüyüm şimdide eşimle çıkıp nöbetçi aczane arıcaz ağrı artık dayanılmaz minoset alayım belki biraz iyi gelir diye düşünüyorum
geçmiş olsun canım benimde dişlerim bu ara acayip sızlıyorrr
bebeişler kalsiyumları emiryorlar galibaa

bende önceden süt içerdim ama artık içemiyorum yoğurdu ayranı zor tüketiyorum dr um istemediğin şeyleri bebelk için faydalı diye zorla tüketme bırak dedi ömür boyu yiyemezsin yoksa dedi birde folic plusa güveniyorum ben

bende folic plus kullanıyorum günde bir tane sen kaç tane içiyorsun zeyhat??

tatlım çok üzüldüm :( Allah daha büyük acı göstermesin inşallah en kısa sürede tekrar hamie kalırsın sağlıcaklada kucağına alırsın..

canımmmm ınan cok üzüldüm sana üzülme dıcem ama faydası olmayacagına da bılıyortum .Allah büyüktür yıne hamıle kalıp bebeklerını kucagına albılırsın .. dıcek bısey bulamıyorum kendıne cok cok dıkkat et..:gitme:

kızlar yarın dr a gidiyorum 14,30 da bakalım bizim fındık cinsiyetini göstrecekmi çok merak ediyorum
inşallah herşey yolunda gider...

inş güzel haberlerle gelırsın canım.. benım kı gıbı uykucuysa göstermez :))

Back
X