- Konu Sahibi daemon
- #12.221
allahım burnuma kek kokuları geliyor ama ortada kek yok
ayy şimdi bayılazaammmm, taze pişmiş kek istiyorum
kız bende şimdi yedim nasıl aldın kokuyu anacım. yakında pastane falan yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr lar bizim kadar telaş yapmıyorlar.bende de gelıodu sonrasında bişey kalmaz merak etme.bu arada ne kadarlık hamişsin
onların bir çoğunu izledim national de, gerçekten çok güzel bir belgesel
hayırlı olsun canım Allah kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar bende haziran annesi olcam inşallah bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş çok güzel bi duygu anne olduğunu hissetmek allah çok isteyip olmayanlarada versin inşallah
hala daha cınsıyetını ogrenemedım yaa bu gıdışle dogumda ogrencem galıbafisfisfis
bide dvd nin içinde uzun hali var yani aralarda uzman doktorlar yaptıkları testlerden gelişimlerden bahsediyorlar başka hastalar üzerinden görüntüler
6. aya kadar izledim biraz daha ilerlesin zaman son üç ayıda 1 aya izlerim
canım bende izledim onu netten ama sonlarında doğumlarıda gösteriyorlar normal ve sezeryan onları izleme canım etkilenme..
ay ben öyle bir belgeselde izlemiştim.. belki de o belgeseldir bilmiyorum, kadın ayakta doğum yapıyorduu
hala daha cınsıyetını ogrenemedım yaa bu gıdışle dogumda ogrencem galıbafisfisfis
kız bende şimdi yedim nasıl aldın kokuyu anacım. yakında pastane falan yokmu
canım ya çalışıyosun bi de di mi yakınsan buyur gel valla yaparım ben sana ben evdeyim işten ayrıldım
nasıl yediysen kokusu bana geldi sırnaşık şey burası mahrumiyet bölgesi pastane falan yok malesef
kartaldayım sen hazırla keki ben gelirim.
kakaolu olsun bir de dışı kıtır kıtır olsun
bir yerim şişecek valla hemen yapmam lazım
nasıl yediysen kokusu bana geldi sırnaşık şey burası mahrumiyet bölgesi pastane falan yok malesef
kartaldayım sen hazırla keki ben gelirim.
kakaolu olsun bir de dışı kıtır kıtır olsun
bir yerim şişecek valla hemen yapmam lazım
eylüll ben de işten ayrılmak istiyorum yaa
eylüll ben de işten ayrılmak istiyorum yaa