• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hem acıktık bebıŞımle hem mıdemız bulanıyor nasıl olcak yaaa neyse yemge cıkıyorum ben :) gÖrÜŞÜrzzzz

bakalım biz naapcaz 50 küsür yaşlarına gelince..

kaydirigubbakcemile3

BANA SIKINTI BASIYR MECBURI OLDGM HALDE UGRASAMIYORM ASLNDA AMA BAKLM ZTN KAYNANAM KIZYR BANA SOLE GIYN ICINE BUNU GIYN DISINA SUNU GIYIN SUSLEN TOPKLU GIYN CART CUR KADN 50 SNDE HALA KOCASINN YANNDA CILVELI EHEHE ONN GIBI ASLA OLAMAM OLMAMDAAAA:):):asigim:

hıııhhhh tamam işte böyleee oldu tamam barıştım oh be dünya varmış alınınca oluyo hıhhhh rahatladım ilgilenin benimle şööölleee azıcık zaten burda kimse ilgilenmiyo benimle herkesin göre göre gözü alışmış hamilelere.ya dr a gösterdim iyi dedi de yinede sizede sorim dedim ya kızlar birde ben ölee yağ mağ kullanamıyorum krem vs heryerim vıcık vıcık mış gibi geliyo böle sanki giydiğim herşey üzerime yapış yapış yapışacak gibi hissediyorum hemen sonrasında yıkama gereği duyuyorum dalinin hafif bebe yağı vardı yağ hissi bırakmaz falan diye yazıyodu onu aldım en son yok kullanamadım ben ellerimede krem süremem gebelikten öncede nemlendirici banyo yağı kullanıyordum nivea nın 1 2 damla sürüyosun vücuduna banyoda o iyiydi ama şimdi yetmiyo ben ne yapcam kaşınıyorum

simnil gitme özgemin üstüne hiç alıngan değildir özge ne alınganlar var bi bilsen siz birbirinize yanlış günde denk geldiniz bence. Neyse zaten hamileyiz herşey hakkımız asabide oluruz alınganda oluruz asık suratlıda oluruz herşey üstümüze de gelir zaten kimse bizi anlamaz da ah bu hamilelik

Son düzenleme:
Günaydın kızlar buqün eşim evde kk ya qiremicem dışarı çıkıcaz..
oğluşumuzuda qörmeye qidicez opuyorumnanaktan
hepinizi öpüorum qörüşmek üzere...

simnil gitme özgemin üstüne hiç alıngan değildir özge ne alınganlar var bi bilsen siz birbirinize yanlış günde denk gelsiniz bence. Neyse zaten hamileyiz herşey hakkımız asabide oluruz alındanda oluruz asık suratlıda oluruz herşey üstümüze de gelir zaten kimse bizi anlamaz da ah bu hamilelik

aman çok ağladı, şikayetlendi, hepsini geri aldım.
O bana yazıyor, ben de cevap verince bana taktın diyor.
Hayır hamile olmasa, muayyen günün galiba diyicem.

Tamam kimse kusura bakmasın, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. a.s.

Tamam kimse kusura bakmasın, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. a.s.

bende hamile olmasan bugün sataşma günündesin dicem valla opuyorumnanaktan

kim ağladı şikayetlendi be..
hadi birşey demeyeyim diyorum da yeter yani.
ben konuyu kapamaya calıştıkca sen actın.. ben 2 kelime yazdım konu kapansın istedim.. ayrıca kötü birşey de yazdıgımı düşünmüyorum..
sen uzattıkca uzattın..
şimdi de taktı bana diyor diyorsun..
hamile olmasa muayyen günü fln ne demek yaa..
bir daha cevap yazmayacağım..

insanın tadı bu kadar kaçırılır...

ben şimdi çekiliş için hediye bakmaya gidiyorum öğle molamda hehe zemuszemus
kısss ben daha alamadım sana h.sonu abimlerde kaldık dün de dr gittim inşallah h.sonu alıp göndercem tatlım sanaaaa:lepi:

BANA SIKINTI BASIYR MECBURI OLDGM HALDE UGRASAMIYORM ASLNDA AMA BAKLM ZTN KAYNANAM KIZYR BANA SOLE GIYN ICINE BUNU GIYN DISINA SUNU GIYIN SUSLEN TOPKLU GIYN CART CUR KADN 50 SNDE HALA KOCASINN YANNDA CILVELI EHEHE ONN GIBI ASLA OLAMAM OLMAMDAAAA:):):asigim:

Bu 50 sinde lafları şimdi size uzak geliyo ama hepimiz 50 ye gelecez bigün. Bence 50lili yaşlar gayet genç yaşlar ne yapcak 50 sinde diye köşeminderi gibi kenaramı geçicek keşke hepimiz öyle olabilsek.
Bu arada kız günesim valla sana yazma dersi verecem alt tarafı 8 tane sesli harf var onları yazmayınca çok büyük tasarruf etmiyosun inan bana:) gözüm pörtlüyo yazdıklarını okucam diyekaydirigubbakcemile3

benim kayınvaldem 60 ında
annem 50 sinde
ama kayınvaldem annemden daha genç gösteriyor
ben 60 ımdada çıtır olmak istiyorum

heyyy noluyo burda kımler tartıstı bugunn.. kızlarr olmuyor ama bebişlerinizi uzmeyın bakalım..

bencede burda böle tartısmak cok sacma ..
neyse ya catlaklar ıcın ablam badem yagını önrıyor ben daha hıc bır sey kullanmadım sadece kasımıyorum o kadar.

Back
X