• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün ikili test için iki ayrı dr baktı biri radyoloji uzm ölçümleri yaptı diğeri kadın doğum dr u.ikiside henüz erken dedi k.doğumcu 15 gün sonra belli olur dedi çatlicam meraktan güya doğana kadar öğrenmeyelim diyordum ilk hamile kaldığımda şimdi elimden gelse usg nin önünde yatıp kalacam zor kaldırıyolar sedyeden sırnaşık şey

sırnaşık şey

kızlar karnının uzerıne yatan varmı ben bır uyandım dun gece karnımın uzerınde yatıyorum gobeklı de bırıyım korktum valla bana bır yardım lutfen

ben yatmıyorum,
neme lazım, Allah korusun, olmaz olmaz bir de aki bişey olmasın.
şimdiden yan yatmaya alışmakta fayda var gibime geliyor.

1 gun var canım aramızda aynıyız yanı valla ne bılıyım ezılmesın cocuk dedım aldımı benı bır korku

YOK CNM YOKALLHN IZNIYLE BİŞİCİK OLMAZ AMA SEN YINEDE DIKKAT ET BEBEGI SIKISTIRMAYALIM ..DOKTOR DDEDI HİÇBİ SORN OLMAZ BÖLE SEYLERE TAKILMAYN FAZLA DEDI HATTA BANA KIZDI BİRAZ:da.s

bencede yatılabilir biz karnımıza göz ucuyla bakamıyoruz bişi olcak diye dün radyoloji uzmanı probu öyle bir bastırarak dolaştırdıki karnında içine gircek sandım bi ara.coçuk resmen preslendi yani içerde e o bişi yapmıyorsa bizim yüzüstü yatmamız hiç bişi yapmaz

oh kızlar, ellerinize sağlık, sabahtan beri yazdıklarınız anca 1 saatte bitti

tamam kızlar leyla adresı yollarsa bende sıze yollarım sızde bı sorarsınız..

Daemoncum Leylanın olduğu ülkedeki bir internet sitesinden neden almıyorsun hediyesini? Yada ebay gibi uluslararası bir siteden. Daha kolay olmaz mı senin için?

Benim de vaktim yoktu seçmek için, internetten sipariş edip gönderdim, bebeğin giysilerini de internetten sipariş veriyorum, imkan olsa çocuğu bile oturduğum koltukta online doğururum.

Daemoncum Leylanın olduğu ülkedeki bir internet sitesinden neden almıyorsun hediyesini? Yada ebay gibi uluslararası bir siteden. Daha kolay olmaz mı senin için?

Benim de vaktim yoktu seçmek için, internetten sipariş edip gönderdim, bebeğin giysilerini de internetten sipariş veriyorum, imkan olsa çocuğu bile oturduğum koltukta online doğururum.

NE GÜZEL OLURDUU:):)hihoyyyt

merhaba kızlar oooooooooooo bugün çok kalabalık maşallah iyi kaynatmışsınız tüm hastalara geçmiş olsun. ne güzel yemeklerden bahsetmişsiniz benim de canım istedi

uf kızlar sabah 12den beri geçmişi okuyorum anca yetişdim kızlar cok şükür buğün 12 haftalık olduk allahım heycanbastı bana cuma günü ikili test için minişimi görmeye gitcem inşlallah cinsiyetini de gösteriri bize

Back
X