- Konu Sahibi daemon
- #12.721
ptt kargo tavsiye ederim hem ucuz hem süper çalışıyor adamlar. C.tesi de açık bu arada. Devlet kurumu demeye bin şahit ister
bencede en iyisi ptt kargo biraz geç varıyor ama olsunn gayet iyi çalışıyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ptt kargo tavsiye ederim hem ucuz hem süper çalışıyor adamlar. C.tesi de açık bu arada. Devlet kurumu demeye bin şahit ister
dün ikili test için iki ayrı dr baktı biri radyoloji uzm ölçümleri yaptı diğeri kadın doğum dr u.ikiside henüz erken dedi k.doğumcu 15 gün sonra belli olur dedi çatlicam meraktan güya doğana kadar öğrenmeyelim diyordum ilk hamile kaldığımda şimdi elimden gelse usg nin önünde yatıp kalacam zor kaldırıyolar sedyeden sırnaşık şey
BEN YATIYORUM AMA GÖBEK YOKKİ BNDE ZATENDOKTORA SORDUM SORUN OLURMU OLMAZ SUANDA DEDI ZTN İLERDE İSTESENDE YATAMICAKSIN DEDI EHEHEHE:sm_cool:
Ben yatyorum canım hemde oldukça göbekliyim. Doktor hiçbişey olmaz dedi zaten ileride istesende yatamayacaksın dedi.
kızlar karnının uzerıne yatan varmı ben bır uyandım dun gece karnımın uzerınde yatıyorum gobeklı de bırıyım korktum valla bana bır yardım lutfen
1 gun var canım aramızda aynıyız yanı valla ne bılıyım ezılmesın cocuk dedım aldımı benı bır korku
1 gun var canım aramızda aynıyız yanı valla ne bılıyım ezılmesın cocuk dedım aldımı benı bır korku
saol canım cok korkmustum yaw bısey olurmu olurmu kendımı yedım valla
bende yatıyorum ama uyanıp kendimi o pozisyonda bulunca huzursuz oluyorum...
tamam kızlar leyla adresı yollarsa bende sıze yollarım sızde bı sorarsınız..
oh kızlar, ellerinize sağlık, sabahtan beri yazdıklarınız anca 1 saatte bitti
Daemoncum Leylanın olduğu ülkedeki bir internet sitesinden neden almıyorsun hediyesini? Yada ebay gibi uluslararası bir siteden. Daha kolay olmaz mı senin için?
Benim de vaktim yoktu seçmek için, internetten sipariş edip gönderdim, bebeğin giysilerini de internetten sipariş veriyorum, imkan olsa çocuğu bile oturduğum koltukta online doğururum.
hoşgeldin canım seninle sat tarihlerimiz çok yakın bebişinin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin