Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de listeye eklermısınız? Daemon a mesaj yollamak ıstedım ama henuz boyle bır hakka sahıp degılmısım :)
sat 10 eylul
hamıle kaldıgım kılo:53
yas:30
bu haftalar normalmi bilmem göbüş büyüyo kızımda böle olmamıştım hiç hakkaten her hamileliği deişik geçiyo insanın
kaç haftalıksın canım özel bişey yaptınmı geçmesi için birede vitamin kullanıyomusun canım
kanı alan kişiye bağlı canım aslında elbette morarmamalıcanım yakın olsa gel dicem gönderim dicem en azından kısır yapmayı biliyosun benim annem yakında olmasa deyil kısır yapmak açlıktan ölürüz :)
o zaman yakın olsan bende sana yapardım.. söylemesi ayıp çok da güzel yaparım ama zor geliyor işte... ya sana ne sorcam sana kan alınca herkesinmi kolu morarır yoksa hemşireden hemşireye farkedermi.. bi tan verdim cuma günü hala mosmor kolum ve ağrıyor :gitme:
az önce hazır kekler var ya dankekin fln.. büyük olanlardan..
onların yarısını yedim.. akannehir
diğer dilimleri de buradakilere verdim ama onlarda da gözüm kaldı :kedi:
canım yakın olsa gel dicem gönderim dicem en azından kısır yapmayı biliyosun benim annem yakında olmasa deyil kısır yapmak açlıktan ölürüz :)
o zaman yakın olsan bende sana yapardım.. söylemesi ayıp çok da güzel yaparım ama zor geliyor işte... ya sana ne sorcam sana kan alınca herkesinmi kolu morarır yoksa hemşireden hemşireye farkedermi.. bi tan verdim cuma günü hala mosmor kolum ve ağrıyor :gitme:
ben sana yakınım.her türlü kısır kabulümdür kaydirigubbakcemile3
benim de birden pörtledi 1-2 haftadır. 2.ler çabuk çıkıyormuş.
bu arada ben artık 1 saat erken çıkıyorum kızlar. hamişler ssk kanununa göre7,5 saat çalışıyormuş yaa. bizim ik'ya sordum bööle bişi var mı diye. var erken çıkmanız lazım dediler. o zaman "hadi canım dedim bölüm müdürümü bilgilendirin bi zahmet" akşam küçük müdür geldi şekero hanım erken çıkabilirsiniz diye hehe, mutluyum oğlumla 1 saat fazla vakit geçirebilicem hehe
15 haftalıgım hiç bişey yapmadım dogal yoldan geciyo opuyorumnanaktan :sm_cool:
MAŞALLAH DE YA KENDINE NAZAR DEGDIRCEN ALLAHIM BENDE BÖLE DELİGİBİYEMEK İSTİYORUM DOYA DOYAAAA(kaydirigubbakcemile3
ah ne güzel ya bende istiyorum artık geçsin ne olur iştahım açılsın
eskidende böyle olsa hadi dicem bizimki yeni başladı gebelik psikozunamı giriyo nesevra benim eşim de öyle ya
sinir oluyorum bazen
anam ben mi hamileyim o mu belli değil
eklerım canımm hemen..
sevracım belkıde sen falza alıngansın olabılır mı? benım esımde normalde bana yardım eder kı halada edıyor aslında ama benden bısey ıstedıgınde artık zoruma gıdıyo. sımdı aradı gecen gun ırmık helvası ıstemıstım ama unuttun bugun yaaprsın artık dedı bende sınırlendım adamcagızın suratına kapattım telefonu halbukı ne var bunda...
esmerın kısırları benımdır benım olacak kımseye yar etmem
yaa kızlar ben bu sayfada kalınca yenı msjları goremıyorum ancak sayfadan cıkıp tekrar gırmem gerekıyo sızede aynısımı oluyo yada varmı bunun bır yontemıı