- 4 Aralık 2008
- 275
- 1
- 641
- 39
- Konu Sahibi daemon
- #13.061
kızlaer bence buraya tok karnına gelelım ac olunca nerdeyse bırbırımızı yıyesımız gelıcek kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekmek tatlisini biliyorum canim kaymakli olanini.yok kadayif gibi olani bilmiyorum eylüllcüm.
almanyadayim tatlim
oh herkes gıdıyo kocayı goren kacıyo benım kocam 8.30da gelıcek ee o saate kadar kımse kalmazsa burda netcem ben
oh herkes gıdıyo kocayı goren kacıyo benım kocam 8.30da gelıcek ee o saate kadar kımse kalmazsa burda netcem ben
cok zor 20 günde yetisemez sanirim.nasip eylülcüm.anneme diyorum bakalim ama gelemezsede saglik olsun.dogumdan 2 ay sonra falan hemen trye gitmeyi düsünüyorum zaten.kayinvalidemler burada.onlar yanimda olur artik.bizim de karşı komşu var eşimin akrabası o da hamile doğumuna en fazla 20 gün kaldı annesi vize alabilirse yanına gidicek ama yazık halen işlemleri yapmadılar yetişemez sanırım. sen ne yapcan canım orda mı doğum olucak yoksa annen mi gelir
bende kaçtım kızlar byyyyyyyyyyyyyyyyy
cok zor 20 günde yetisemez sanirim.nasip eylülcüm.anneme diyorum bakalim ama gelemezsede saglik olsun.dogumdan 2 ay sonra falan hemen trye gitmeyi düsünüyorum zaten.kayinvalidemler burada.onlar yanimda olur artik.
iyi bari canım onlar ordaysa yardımı olur o zaman şanslısın. onun kayınvalidesi de hacca gitmiş kızın da ilk doğumu bi de 5 yıl sonra oldu bebeği korkuyo
bırde benım karnım bellı olmaya başladı bılem
ya bılmıyorum acaba ben yanımda ıstermıyım ama bana tuhaf bısey oldu ben dogumdan sonra kımse yanımda kalsın ıstemıyorum kocişim dısında bunuda sımdıden herkese soyledım.. ben daralıyorum evımde baska bırı sureklı basımda oldugunda
mevzu yemek olmuş yine, biz en iyisi yemekli bi yerde değilde böyle dışardan yemek getirebiliyorsun
ama içecekleri ordan söylüyorsun ya
o tarz biyere gidelim herkez bişiler yapsın getirsin
haha bu saydıklarınızın hepsini yaparsanız zaten koyacak masa kalmaz :roflol: