• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada bizim ayrıca göbüş topiğimiz varmı leyla ekledim foto dedi de... nerde o??

Çok sağol Zynpmrt. Umarım iyi çıkar. Ben özelden mesaj atamıyorum canım evet. Siz benim adıma yollarsanız sevinirm. Yaş:28, Kilo:61 Sat:2 Eylül Tahmini doğum tarihi:9 Haziran.

ya bende niye hiç bulantı olmadı, 6 kg almışım. Oooof bu gidişle çocuk doğana kadar 30 kg alırım

offf deme yaaa sevin cok kötü bi duygu bu durmdada dıyorumkı keşkeee patlayana kadar yesemde kılo falan sorun diil:(:(

ay anacım amma kaynatmışsınız kız akşam
kızlar benim bu gün çok işim var
muhabbetinize fazla dahil olamıycam
site açık ara ara girer bir iki laf atar çıkarım artıkın

ya kızlar benim yüzümde siyah noktalar çoğüaldıııı ve burnum büyüyo gariptirrr palyoço gibi olcam heralde

kızlar merhaba. Ben yeniyim.ben de haziran annesi olucam inşallah. Tahmini doğum tarihi 9 haziran. Inşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bebişler dünyaya getiririz.

hoşgeldın emii aramıza

benim hiç keyfim yok bugün yaa
midem başımmmm ölüyorumm
eve gidip uyumak istiyorumm sadece

amaninnn 100 oldum, artık özelden msg atabilirim, hatta akşam gidince göbeğimin resminide ekleyeyim :)

kızlar haberlerde söylemiş şimdi
hamilelikte domuz gribi aşısı fos çıkmış
yani bi etkisi yokmuş vurulan aşıların

canım mikrodalgada da normal fırında da patatesleri çatalla 2 yerinden falan del.. o zaman daha çabuk pişiyor..

sağol canım deniyecem
şimdi farkettim benim evde normal patates yok sarı ince kabuklu kızartma patatesleri varya onlardan var birazda ufaklar olurmu onlardan

kızlar haberlerde söylemiş şimdi
hamilelikte domuz gribi aşısı fos çıkmış
yani bi etkisi yokmuş vurulan aşıların

herkes bişey söylüyor ya akannehir
ben yine kararımı değiştirdim, bu hafta bitmeden aşı olacam

KIZLAR PEKı ıZMıRLıLER NERDE YAAA HANGı DOKTORA GIDYRLAR YAZASALAR YAA BURDA BEN ıZMıRLı HAMıŞLER DıYE TOPıK AÇMIŞTIM DOKTOR PAYLAŞIMI VS ICIN AMA ıŞE YARAMADI KIMSE GELMEDııı EHEHEHHEEHEHEH:p:p

Back
X