Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlaarrrr geçmişi okuyamadım kötüyüm bulantı falan dr hastaneye yatırdı bugün evde kalmak için izinli çıktım size haberleri verip yatağa geri döncem ikili testimiz allaha şükür iyi çıktı veeeeeeeeee oğluşumuz olcaaaaakkk.listeye yazılabilir sanırım.dün akşam koşa koşa gittim baktırdım :))) allah hayırlısını nasip etsin hepimize sağlıklı sıhhatli olsunlar elleri yüzleri düzgün olsunda allahın izniyle gerisi önemli deyil gerçekten kız erkek fark etmiyo sadece merak :)))kendinizede bebişlerede dikkat edin
Sevracığım çok sevindim testinin ii çıkmasına. Oğluşunu da tebrik ederim, sanırım oğlanlar çoğunlukta gidiyor. Ama kızlar da gelsin, gelin lazım
sizin oğlanlar evde kalıcak bak dmedi deme 2010 yılı erkek yılı siz şimdiden oğluşlarınıza kız bulun laelaelaelaelae
evet kesinlikle oyle diyorlar 2010 erkek patlaması olacak diyorlar![]()
kamerayla beraber bayılmazsa iyi adamcağız kaydirigubbakcemile3 bende çok istiyorum eşimin doğumsa girmesini bakalım inşallah herşey normal gider ve eşimde doğumda yanımda olur bende zor ikna ettim zaten :)
evet kesinlikle oyle diyorlar 2010 erkek patlaması olacak diyorlar![]()
bu gece de çok kötü rüyalar gördüm.
ilkinde kocam başkasını bulmuş geziyorduklava:
ikincisinde ise tuvalete idiyorum bakıyorum kan geliyor ve bebeğimi düşürüyordum
resmen acıların kadını bergen oldum gece gece. rüyası bile yetiyor sinir bozmaya
bu gece de çok kötü rüyalar gördüm.
ikincisinde ise tuvalete idiyorum bakıyorum kan geliyor ve bebeğimi düşürüyordum
resmen acıların kadını bergen oldum gece gece. rüyası bile yetiyor sinir bozmaya
hayırdır insallah ama kan rüyayı bozar derler
aaa ama o kadar günaydın dedim kimse bana günaydın demedi ben gidiyorum
:roflol: :roflol: :roflol:
hayır olsun diyelim de hayır olsun canım.bende çok ve garip garip rüyalar görüyorum.hamileliğe bağlıyorum.bu gece de çok kötü rüyalar gördüm.
aaa ama o kadar günaydın dedim kimse bana günaydın demedi ben gidiyorum
:roflol: :roflol: :roflol:
günayddııınnnnnnn.ne olur gitme yaaa.küsme küsmeeee :gitme:
lülülülülülülülülülülülü