2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy yerim onu bennn ayyy alalh analı babalı büyütsünn kıyamamm yaa çok sevindimm cız etti içimm oğluşşş haaa ilerisnin kaynanasıı kıymetli oğluşunu nasıl vercen:))))

:asigim::asigim:

kızlar ben yılbaşı hediyemi dün aldım ve kargo yaptım
ama aldığım arkadaş pek girmiyor siteye
göremiyorum onu siz ne yaptınız hallettinizmi
ben henüz alamadım h.sonu alıcam daemonla buluşcaz büyük ihtimall:lepi:

hım inş saglıklı bir hamileliktir cnm ben izmirde ekadoma gidiyorumaz öncede söledim cok memnunum ahmet bey yada huseyın bey ıkısıde cok ıyı bır doktor ama manav kuyuda arkadasın nerde oturuyor bıde bayan erkek farkedermı doktoru?

ben doktorumdan çok ama çok memnunummmm aylin barboross kadınn halden anlayan anlayışlı alanındada çok başarılı buca tıpda hakkında tek bir olumsuzluk yok 2006 dan beri giderim kendisineee

ben doktorumdan çok ama çok memnunummmm aylin barboross kadınn halden anlayan anlayışlı alanındada çok başarılı buca tıpda hakkında tek bir olumsuzluk yok 2006 dan beri giderim kendisineee

dogrudr cnm. Bende ahmet beye en az 5 -6 arkdasım gıttı dogumlarını yaptılar vede oyuzden guvenıyrm hıc bırıde bırgun olsun sıkayet etmedı bakalım ıns bnde etmem;)

hım inş saglıklı bir hamileliktir cnm ben izmirde ekadoma gidiyorumaz öncede söledim cok memnunum ahmet bey yada huseyın bey ıkısıde cok ıyı bır doktor ama manav kuyuda arkadasın nerde oturuyor bıde bayan erkek farkedermı doktoru?
canım erkek kadın farketmiyor sanırım, ya ilçede oturuyordu urlada galiba ya tam hatırlayamadım şimdi CADIARZU

tubicik bebeğinin adı araz mı şimdi kaydirigubbakcemile5

evettt oglanda olsa kızda olsa araz diyordum..ama erkege daha cok yakısıyor bu isim..

oglumada yakısacak:asigim:

anlamı duyguları tamamlayan demek,mutluluk demek...

canım erkek kadın farketmiyor sanırım, ya ilçede oturuyordu urlada galiba ya tam hatırlayamadım şimdi cadıarzu

hım ilçeyse oraya yakın bir doktor bılmıyorum ben cok arastırdım 2 yer onerebılırımz gazı hastanesı .çiğdem hanım ve ekadom dıyorum ha var guzl yerlerde ama ben bunlrı test edılmış olmasından dolayı yazıyorm:):) cogu arkdsm bu ısımlerde dogum yaptı umarım guzel haberler alırsınz?

evettt oglanda olsa kızda olsa araz diyordum..ama erkege daha cok yakısıyor bu isim..

Oglumada yakısacak:asigim:

Anlamı duyguları tamamlayan demek,mutluluk demek...

yaa hadi guzel erkek isimlerivarsa yazın bari yaaa kız ismim hazır ama guzel erkek ismi bulamıyorum ömür düşündüm ama eşim dalga geciyorr:(:(

oglumada yakısacak:asigim:

anlamı duyguları tamamlayan demek,mutluluk demek...

anlamı çok güzelmiş ama dediğin gibi erkeğe yakışan bir isim.
mutluluk getirmeyen bebek var mıdır yaa. hepsi birer melekopuyorumnanaktan

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız kızlar okudum geldim geçmişi çok şükür

Zeynepcim çok geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm....
Duygu arkadaşımız da hoşgelmiş bebeğiyle aramızaaa...

ya kızlar bana acil izmirde iyi bir kadın doğumcu lazım
topiklerden birinde çok yakın bi arkadaşım var telde görüşüyorum
3 gün önce hamile olduğunu öğrendik çok sevindik oda 1,5 yıl bekledi aşılama felan oldu
ama sonra bebişi kendi geldi... ama şöyleki adeti 4 gün geçince kanda baktırdı değer 90 dı
dün dr a gitmiş dr kese yok gözükmüyor büyük ihtimalle dış gebelik bu demiş kıza, arkadaş dün akşam aradı beni dr kanamama bişey demedi 1 hafta daha gözükmezse dış gebelikltir zaten
demiş bende dedimki ne alakası var progesteron felan vermedimi belki geç döllenmedir hemen 5 haftada illaki kese gözükmez de bu kadar niye korkuttu seni dedim.. çok morali bozuk acil iyi bir dr lazım ya bilen varmı ???

canım kan değeri 1500 ve üstüne çıktığında kese gözüküyo benim arkadaşımada öyle demişlerdi acele etmesin

kızlar geçen gün yaşadığım birşeyi anlatmak istiyorumm çalışan bir bayanım canım birşey çekti sip.ettim yedim içim yanmaya başladı o gün akşam hiç istifra etmeyen ben sabaha kadat ettim bide isal oldum sabah doktora gittim zehirlenme teşhisi kondu kan idrar tahlili aldılar.sonraa beni kadın doğumböl yolladılarr yeşilyurt dev.hast. bir baktım benim doğum haneye yönlendirdiler girdim içeri kadnın biri doğuma hazırlanıyor koca oda bir sürü yatak o tek başına sancı çekiyor belden aşası çıplak orda erkek doktor ve hemşire oturmuş konuşyor şukadar cm açıldı diye arada uzakdan kadına bakıyorr erkek doktorda genç utandım tedavi red ettim hemen aylin hanımı aradım anlattım zehirlendim bebeğim için endişeleniyorum diye hemen o kadar yoğunluk arasında beni kabul etti çok şükür iyimiş benim inatçı keçimm ama devlet hastanesinde o ana şahit olmak çok korkutucuydu bir sür kadın bağırıyorduu kızlar çok korkuyorummmmmmmmmmm

bizim aklımızda erkek olursa toprak yada rüzgar var.

Doruk
egemen
poyraz
arda

şimdilik aklıma gelenler

hepsi cok guzel isimler ama en güzeli doruk bence ama bizm arkds doruk koydu off yaa arkdslr butun guzl isimleri kapmşş :):)

yaa hadi guzel erkek isimlerivarsa yazın bari yaaa kız ismim hazır ama guzel erkek ismi bulamıyorum ömür düşündüm ama eşim dalga geciyorr:(:(

niye kaydirigubbakcemile3

aklımda araz olmasaydı ali baranı düşünüyordum koymayı ali baranda güzel bir isimm agır hos..

hüseyin isminide seviyorum..birde arda var gerci artık ardayıda herkes kullanıyor..bn biraz kimsede olmayanı istedim araz iyi isabet oldu

anlamı çok güzelmiş ama dediğin gibi erkeğe yakışan bir isim.
mutluluk getirmeyen bebek var mıdır yaa. hepsi birer melekopuyorumnanaktan

kesinlikle :ecrin_bebek:

seninikinin cinsiyeti belli oldumu

kızlar geçen gün yaşadığım birşeyi anlatmak istiyorumm çalışan bir bayanım canım birşey çekti sip.ettim yedim içim yanmaya başladı o gün akşam hiç istifra etmeyen ben sabaha kadat ettim bide isal oldum sabah doktora gittim zehirlenme teşhisi kondu kan idrar tahlili aldılar.sonraa beni kadın doğumböl yolladılarr yeşilyurt dev.hast. bir baktım benim doğum haneye yönlendirdiler girdim içeri kadnın biri doğuma hazırlanıyor koca oda bir sürü yatak o tek başına sancı çekiyor belden aşası çıplak orda erkek doktor ve hemşire oturmuş konuşyor şukadar cm açıldı diye arada uzakdan kadına bakıyorr erkek doktorda genç utandım tedavi red ettim hemen aylin hanımı aradım anlattım zehirlendim bebeğim için endişeleniyorum diye hemen o kadar yoğunluk arasında beni kabul etti çok şükür iyimiş benim inatçı keçimm ama devlet hastanesinde o ana şahit olmak çok korkutucuydu bir sür kadın bağırıyorduu kızlar çok korkuyorummmmmmmmmmm

korkma canım ne olcak kadın kıyafetle doğum yapamaz ya mecbur soyunduruyorlar.
herkes nasıl doğum yapıyorsa bizde yapacağız fazla teferruatlı düşünme

bizim aklımızda erkek olursa toprak yada rüzgar var.

doruk
egemen
poyraz
arda

şimdilik aklıma gelenler

toprak ve rüzgar isimlerini ben de çok severim..
ama merak etme biz çınar koyucaz kaydirigubbakcemile3
çünkü çınar benim kızlık soyadımmm..

niye kaydirigubbakcemile3

aklımda araz olmasaydı ali baranı düşünüyordum koymayı ali baranda güzel bir isimm agır hos..

hüseyin isminide seviyorum..birde arda var gerci artık ardayıda herkes kullanıyor..bn biraz kimsede olmayanı istedim araz iyi isabet oldu

kesinlikle :ecrin_bebek:

seninikinin cinsiyeti belli oldumu

yok canım nerdeee .cumartesi 2 li testim var o zaman bile çok zor belli olması
ben erkek isminde ali yi çok beğeniyorum ama babamın ismi malesef, o yüzden koyamayacağım :gitme:

Back
X