2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ama ben 2 yıldır denizlide yaşıyorum.. sürekli gelip gidiyorum işte izmire hatta nasipse yılbaşında geleceğim..

denizliliyim bende kale izmire geldinmi beklerimm tam olarak kaç haftalıksınnn

aynen valla bende ayaz yada yagız dedım erkek olursa
annemle babam ne o öle bırı cok soguk bebek adı gıbı
buz gıbı olur dıolar.yagız a da aynen senın dedıgın gıbı at adı deyılmıydı o dedıler.:umursamaz:

ahh şu annelerrr illa karışcaklarrr ama böyle diyincede aklımızı karıştırıyorlar sonuçda isim çok önemli eşim diyorki kız olursa duygum koyalım benim adım duygu eşim duygum derrr hamilelikde böyle şeylerduymak güzel oluyor eşler tarafındaann arabamızın plakasnıda df yapmış bu aralar beni bu davranışlarıyla etkilyorrr

CANIM HİÇ MORALİNİZİ BOZMAYIN AYNI DURUMU YAŞADIM DIŞ GEBELİKTEN ŞÜPHELENDİLER BENİMDE REGLMİ 3 GÜN GEÇMİŞTİ VE DEĞERİM 67.6 YDI DR.ŞAŞIRMIŞTI VE ULTRASONDADA KESEYİ GÖREMEYİNCE KESİNLİKLE DIŞ GEBELİK DENİLDİ. İKİ HAFTA DAHA GEÇİRDİK KESE GÖRÜNMEDEN VE EN SONUNDA KESEMİZ BELİRDİ .ÜZMEYİN KENDİNİZİ AYNI YAŞADIĞIM DURUM BU BENDE ÇOK ÜZÜLDÜMMM AMA DR.LAR EN KÖTÜ İHTİMALİ DEĞERLENDİRİRLER HER ZAMAN
BEN HİÇ SANMIYORUM DIŞ GEBELİK OLDUĞUNU HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA İNŞALLAHHHHHH VE HİÇ ÜZÜLMESİNNNN:olmaz:
ayy valla içimizi rahatlattın yaaa çok saol canımmmmyerimseniben

aynen valla bende ayaz yada yagız dedım erkek olursa
annemle babam ne o öle bırı cok soguk bebek adı gıbı
buz gıbı olur dıolar.yagız a da aynen senın dedıgın gıbı at adı deyılmıydı o dedıler.:umursamaz:

daha cinsiyet belli olmadığı için isim konusunu hiç konuşmadık
ama cinsiyeti belli olunca bizim ailelerde bize ne bomba patlatacak merak ediyorum
her kafadan bir ses çıkacağı belli , ama ben kimseyi karıştırmam çocuk madem benim anne baba olarak biz koyarız ismini
onlarda mecbur beğenecekler artık a.s

bende hep oğlum olursa Ali koyacam derdim
bide eşimin vefat eden kardeşininde ismi
ama bi baktım eşimin tarafında o kadar çok Ali varki
sonra mecburen vazgeçtim

Bu arada kızlar
Habertürkte Fatih Altaylının köşe yazını okudunuzmu
sağlık bakanıyla yaptığı konuşmayı yayınlamış
hamilelikte domuz gribi aşısıyla ilgili
bizimkiler oy birliğiyle aşı olmamı istiyor
daha fazla kafamı kurcalasın istemiyorum
aşımı olacam sonrada herşeye kulağımı tıkayacam

isimler yazılmaya başlamış ne güzel:))) bizde kız olursa Ekin-- erkek olursa Ilgaz istiyoruz hayırlısı bakalım :) ne kadar çok erkek olacak var ya ben resmen çin takvimine göre ayarladım hamile kaldım:)))) kız olmazsa dava açacam çinlilere:))) şaka bir yana hayırlısı diyelim

kıslar bn kocişime yemek hazırlıyım daha yeni kahvaltı yapcaz gerci bnm 2. ögünüm..hadi görüşürükk

bana çin takviminde erkek çıktı ama , bakalım daha belli değil bizimkinin cinsiyeti

ali ismi de içimde ukde kaldı, ahh baba yaa adını niye ali koymuşlar ki. bana mani oldun şimdi :sinifsinif:

yaa senin şu profil resmine bayılıyorumm :))))

KIZLAR BıRŞEYYY SORCAM BEN BENıM BEBıŞıN OLDUĞU YERDE ARASIRA YANMA AĞRI TARZI BıRŞEY OLUYOR CANIM YANIYORRRRRRRR
KIZLAR BıLGıSı OLAN LÜTFEN YAZSINNNNNkafamçokkarıştı

KIZLAR BİRŞEYYY SORCAM BEN BENİM BEBİŞİN OLDUĞU YERDE ARASIRA YANMA AĞRI TARZI BİRŞEY OLUYOR CANIM YANIYORRRRRRRR
KIZLAR BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YAZSINNNNNkafamçokkarıştı

Bazen bende de hafif ağrı oluyor..Ama kısa kısa

KIZLAR BİRŞEYYY SORCAM BEN BENİM BEBİŞİN OLDUĞU YERDE ARASIRA YANMA AĞRI TARZI BİRŞEY OLUYOR CANIM YANIYORRRRRRRR

bende sancı hissediyorumm .

Ozasfa Ankaralımısın sen de..gördüğüm ikinci Ankaralısın..kimse yok Ankaradan yaa....

Canım tam bebeğin nerde olduğunu bilmiyorum ama, kasıkla göbek arasındaki bölgede arasıra bende de yanma oluyor. Ama sonra geçtiği içn pek önemsemiyorum. Bebek kendine yer edinmeye çalışıyor, diğer organlara da baskı yaptığı için olabilir diye düşünüyorum.

Back
X