2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim karnım çıkmıyorda belim baya kalınlaştı
sanırım girinti çıkıntı yok bende yakında kütük gibi olucam dümdüzzkaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin benide görsen karnım sipsivri şişko oldumm

ayy bizim odada kavga çıkttııı yazdıklarınızı okusamda sesden anlamıyorummkaydirigubbakcemile3

yaf ne randevusu için rahat değilse çık git doktoruna
huzursuzluğunu izah et rahatla canım ben bu ayın sonunda gidecektim 15 inde gittim :oklava:

çabuk doktora nursena:oklava:

nursena canım geçmiş olsun..
anacım kulağını çekerim bak senin ne çarşambayı beklemesi canım benim..sen dr ara...yeğenimi ihmal etme...:olmaz:

canım saolun anladım sizi ilginize teşekkür ederim yalnız eşim asker benim izin alma şansı helede tokatta dr desen 1 saat varr buraya gitsem bu saaten sonra git yat dicek pregastan verecek
ankaraya gidiyorum gata dan randevu aldım çarşambaya onun için bekliyim dedim kızlar imreniyom böle annesi kaynanası yanında olanlaraaa off offf kzımı okuldan almaya gidiyorum öptümm

yaaa kızlar belki tuhaf olcak ama biz karnımız şiştikçe genel temizliğimizi nasıl yapcaz

kızlar domuz gribi aşısını vurulmaya karar verdim ama dktor 20. haftadan sonra dedi
vurulucam annemler karşı çıkıyor ama ben vurulucam eşimde daha kararsız

benimde göbişş büyüdü iyicee kara kara düşünüyorum iyilemiyorummm 3,5 aylıkken 5-6-7-8-9 aylarda napcazz:(((

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol:baktık bişey yapamıyoruz bizde örüg yaparız toka takarızz:roflol:

allah iyiliğini versinn yediğimi çıkardım yazdığını okuyuncaaa kaydirigubbakcemile3

canım saolun anladım sizi ilginize teşekkür ederim yalnız eşim asker benim izin alma şansı helede tokatta dr desen 1 saat varr buraya gitsem bu saaten sonra git yat dicek pregastan verecek
ankaraya gidiyorum gata dan randevu aldım çarşambaya onun için bekliyim dedim kızlar imreniyom böle annesi kaynanası yanında olanlaraaa off offf kzımı okuldan almaya gidiyorum öptümm

valla seni anlıyorum benim eşimde asker.izin almaları o kadar zorki..:((
progestan kullanıyomusun??pek ayağa kalkma bari..olabildiğince dinlen..

Back
X