- Konu Sahibi daemon
- #14.881
benim kızda babacı valla eşime diyom kendim için bi oğlaan doğurcam görün sizzz:hooray:
kaydirigubbakcemile3 doğurr kızz çatlatt hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızda babacı valla eşime diyom kendim için bi oğlaan doğurcam görün sizzz:hooray:
ben de doğal yolla kaldım. Üstelik de korunuyorduk. Kaza falan da olmadı. Hatta oğlum çok küçük olduğu için hiç mi hiç düşünmüyordum. Kociş aldırma taraftarı bile oldu. Ama ben bunu Allah tarafından gönderilmiş bir işaret gibi algıladım, yani ben olmasın diye elimden geleni yaptım ama Güzel Allah'ım yine de O'nu bana verdi. V:1rolleyes:e Beni çok zorlayacak da olsa hiç aldırmayı düşünmedim.
Kızlar gelsenİze msn ye sİzlerdee
ben konuşurum senlen ya aynı yaşta anne olcaz senlen beyza bende 21 yaşında anne olmuştum iyi oluyo ya ama ben ikinciye çok ara verdim beş yaş olcak aralarında neyse olsun dersaneyi bıraktınmı ögretmenlik devam ediyomu:CüvCüv:
aynenn yaa
msn yasak şekerim bizde. hem orada kafam karışır benim
burda hiç değilse geçmişi okuyabilme şansım var.
beyza sen de bize foto shoe-w yapıyorsun valla. Sokakta görsem naber kız Beyza diyeceğim sakın beni bozma haa.kaydirigubbakcemile3
valla bende kız istiyorum ama galiba buda erkek ne yapalım saglıklı olsunda artık üçüncü kısmet :jeyyar:benim kızda babacı valla eşime diyom kendim için bi oğlaan doğurcam görün sizzz:hooray:
beyza sen de bize foto shoe-w yapıyorsun valla. Sokakta görsem naber kız Beyza diyeceğim sakın beni bozma haa.kaydirigubbakcemile3
beyza dışlamazlar merak etme annenin yeri başka benim eşim bi altını açamam derdi gerçekten onun dışında herşeyi yaptı bi gece hiç unutmam saat üç uçuk zaten kaç gündür durmuyo uyumamışım ogece hiç durmuyo artık bebek aglıyo ben aglıyorum uyandı çocugu aldı ben yataga yanlamsına uzandım uzandıgım gibi dalmışım çünkü bitmiştim artık oda beni rahatsız etmemiş halının üstüne yatmış yere bi kaltım yerde kıyamamış bize
7 ay sonra hepimiz bebekleri piyasaya sürmüş olacağız bebiş kaydirigubbakcemile5
uuuuuuuuffffffffffff ne zaman bebeğimi hissedeceğim her zaman dktra da gidilmez ki arada bir tekmelesin bizi yaff buradyım diye
ayy ne 7 ayıı yüreğime oturcak 6 ay de geç düzz:))))
olurr yakında cnmm bende cok sabırsızımm hatta 4 ayda doğursak süper olurdu diorum 9 ay fazla kaydirigubbakcemile3
uuuuuuuuffffffffffff ne zaman bebeğimi hissedeceğim her zaman dktra da gidilmez ki arada bir tekmelesin bizi yaff buradyım diye
ay MAŞALLAH bitanedir o beşbuçuk sene oldu evleneli hiç kırmadı diyebilirim kalbimi dün hicri yılbaşı diye hediye almış bana kolye almış hiç hediye alamaz benim eşim kendi başına bunu alana kadaar canım çıktı dedi çok içine kapanıktırayyy maşallahhh gördünmü kızz kocanın kıymetini bil kutladım eşiniii alkisalkisalkis