2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de doğal yolla kaldım. Üstelik de korunuyorduk. Kaza falan da olmadı. Hatta oğlum çok küçük olduğu için hiç mi hiç düşünmüyordum. Kociş aldırma taraftarı bile oldu. Ama ben bunu Allah tarafından gönderilmiş bir işaret gibi algıladım, yani ben olmasın diye elimden geleni yaptım ama Güzel Allah'ım yine de O'nu bana verdi. V:1rolleyes:e Beni çok zorlayacak da olsa hiç aldırmayı düşünmedim.

biz 5 ay felan uğraştık baktık olmuyor ilaçlarla iğnelerle biraz ara verelim dedik 3 ay dktra gitmedim en umudu kestiğimiz an hamiş kaldım rabbim işte ol diyince oluveriyor:Saruboceq:

ben konuşurum senlen ya aynı yaşta anne olcaz senlen beyza bende 21 yaşında anne olmuştum iyi oluyo ya ama ben ikinciye çok ara verdim beş yaş olcak aralarında neyse olsun dersaneyi bıraktınmı ögretmenlik devam ediyomu:CüvCüv:

bnm kanamam olduu cnmm baya yattımm benbi ara dersaneye yeni girdiğimden dolayı rapor kabul edilmedii bende aman lanet olsunn dedimm cıktım suan kanamam olmuyoo ama genede korkuorumm ayağa kalkmıorum pek

beyza dışlamazlar merak etme annenin yeri başka benim eşim bi altını açamam derdi gerçekten onun dışında herşeyi yaptı bi gece hiç unutmam saat üç uçuk zaten kaç gündür durmuyo uyumamışım ogece hiç durmuyo artık bebek aglıyo ben aglıyorum uyandı çocugu aldı ben yataga yanlamsına uzandım uzandıgım gibi dalmışım çünkü bitmiştim artık oda beni rahatsız etmemiş halının üstüne yatmış yere bi kaltım yerde kıyamamış bize

beyza sen de bize foto shoe-w yapıyorsun valla. Sokakta görsem naber kız Beyza diyeceğim sakın beni bozma haa.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yokk kızz birini koyuyomm sıkılıomm yada yok güzel olmadı diyip deiştiriomm ondan yanii hehe yokk kız bozmam ama beni sokakta göremessinn pekk hep evdeyimm mafoldumben ayağa kalkmıorumm gerci kanama daha olmuoo ama genede tırsıorum ama karşılaşırızz inş. sen nerdensin

beyza dışlamazlar merak etme annenin yeri başka benim eşim bi altını açamam derdi gerçekten onun dışında herşeyi yaptı bi gece hiç unutmam saat üç uçuk zaten kaç gündür durmuyo uyumamışım ogece hiç durmuyo artık bebek aglıyo ben aglıyorum uyandı çocugu aldı ben yataga yanlamsına uzandım uzandıgım gibi dalmışım çünkü bitmiştim artık oda beni rahatsız etmemiş halının üstüne yatmış yere bi kaltım yerde kıyamamış bize

ayyy maşallahhh gördünmü kızz kocanın kıymetini bil kutladım eşiniii alkisalkisalkis

uuuuuuuuffffffffffff ne zaman bebeğimi hissedeceğim her zaman dktra da gidilmez ki arada bir tekmelesin bizi yaff buradyım diye

uuuuuuuuffffffffffff ne zaman bebeğimi hissedeceğim her zaman dktra da gidilmez ki arada bir tekmelesin bizi yaff buradyım diye

kaydirigubbakcemile4 olurr yakında cnmm bende cok sabırsızımm hatta 4 ayda doğursak süper olurdu diorum 9 ay fazla kaydirigubbakcemile3

ben artık hissediyorum canım
ay içim bir hoş oluyor çok seviniyorum:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::nazar:

ayyy maşallahhh gördünmü kızz kocanın kıymetini bil kutladım eşiniii alkisalkisalkis
ay MAŞALLAH bitanedir o beşbuçuk sene oldu evleneli hiç kırmadı diyebilirim kalbimi dün hicri yılbaşı diye hediye almış bana kolye almış hiç hediye alamaz benim eşim kendi başına bunu alana kadaar canım çıktı dedi çok içine kapanıktır

Back
X