2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cevab yazdıgın icin cok tşk ederım canım.tam olarak bende bilmiyorum.kagıt da böyle yazıyo advıa centaur xp hormon sonucları. Tsh sonuc 0,128 referans degerler 0,35-5,50

Sadece TSH mı bakıldı gayet iyi çıkmış işte seninki çıkan sonuçlar referans değerlein içerisinde olduğu sürece problem yok.

Kusura bakmayın kızlar.yazdıklarınızı yenı gordum.7 sayfa bıseyler yazıyo ne bılım vallah cok canım sıkıldı.

Kusura bakmayın kızlar.yazdıklarınızı yenı gordum.7 sayfa bıseyler yazıyo ne bılım vallah cok canım sıkıldı.

sıkma canını şimdiden daha dr bile görmemiş kötü olduğunu bilmiyorsun tıpta negatif genelde iyi demektir diye biliyorum :)

merhaba kızlar nasılsınız benim moralim gene bozuk malesef

dün burdaa yazmıştım sağ kasığım zonkluyor gibi ağrıyordu canımı yakıyordu bugünde işe gittim başım ağrıyordu bir anda yere düştüm eczaneye gittim tansiyonum ölçüldü 10-5 olmuş. Sonra ameliyatımı yapan dr umun hemşiresini aradım dünkü ağrı için bir iki kere olursa önemli değil ama devam ederse sorun yaratabilir dedi. Malesef dr umda doğumda olduğu iin gidemedim. Evimin yakınında bir dr buldum ona gittim rahimde sancıların var ultrasonda görünüyor dedi istirahat et dedi. Sonra tansiyonuma baktı sen düşüğü ne dert ediyorsun tansiyonun sınıra dayanmış yükselmiş yarım birim daha yükselse biz seni yatrırız dedi :(( kiloma baktı 6 kilo almışım bişeyde yemiyorum onun üstünde durdu böyle kendini tutatmazsan doğum yapacak hastane bulamazsın kartal eğitim araştırma bile seni sevkeder başka yerlere dedi öfffffffffffffff öffffffffffffffffffffffff
seninde başına gelen kalmadı ayy anne olmak ne zor dikkat et canım kendine allah kolaylık versin bendede tansiyon var malesef elektironik tansiyon aletimi yanımda taşıyom m saat başııı ölçüp duruma göre ekşi tatlı yiyom böle çare buldum valla dr bana ilk 6 ay tansiyon gebelik tansiyonu deilmiş 6 aydan sonra k, gebelik tansiyonu olur dediii
Senin gittiğin doktor beni kapıdan sokmazdı herhalde 95 kilo hamile kaldım ben baştan ofsayt yani. Simdilik 3 kilo aldım. Sırf kilo aldı diye seni hiçbi hastane kabul etmez nedemek. Saçmalamış. Tamam iyi bişey değil başlarda çok kilo almak bizde biliyoruz ama herkesde aynı olmuyor maalesef. Takma kafana çok kendi doktorunu ara durumu anlat bence bakalım o nedicek
valla bende 93 le kızımı doğum yaptım hemde normalll kiloyla alakası yokk bünye meselesiii

şimdi 87.500 hamile kaldım 90 kilo oldum 2 buçuk kilo almışım ama hamur işi ekmek dikkat ediyom bol meyve aş eriyom zaten midemde portakal ağcı çıkcakkk
Uf bende kansızlık da var, yani kaçarı yok hem vitamiin hem de demir hapını kullanıcam. 2 gün önce başladım. Artık yuvarlak duba gibi olurum
zayıf olanlar daha çok kilo alıyolar benceeee sağlıklı bi evledın olsunda önemli deil kilo vallahii
Kızlar İyİ akŞamlar ben aslında temmuzda dogum yapıcamda ama sİze bısey sormak İstedım .ben 11+4gunluk hamıleyım.dr bana hormonlarla ılgılı kan testİ yaptırdı eŞİm bu gun sonucları getırmİŞ coĞu negatİf cıkmıŞ hıc bısey anlamıyorum ıntenette araŞtırmaya kalktım yİne bİbey anlamadım.dr haftaya salı gıdıcez ama ben nasıl sabr edıcem ıcım ıcımı yıyor acaba sıze yazsam yardımcı olurmusunuz lutfen

ben anamam ama tahlil sonucunun karşısında en az ve an çok aralığı olan bi sayılar yazmıyomuuu ona göre normalmi deilmi bakıver ben daha hiç tahlil yaptırmadım 1 kere kan yaptırdımırcam okadar çarşambaya artıkkk yapt

kızlar ben de sabah da yazmıştım elevit benim de iştahımı açtı bana kilo aldırdı. bende 5 kilo aldım.. ilk 3 ay için çok..
ama zeyhat senin doktor sacmalamış.
ben gecen gün doktorumu yemekhanede gördüm.. naaber napıyorsun dedi bana.. ben de dedim ki; valla ne yapayım şişiyorum :))
o da aynen eliyle de boşveerr işareti yaparak şişecen tabi hamilesin yemene bak dedi..

Sadece TSH mı bakıldı gayet iyi çıkmış işte seninki çıkan sonuçlar referans değerlein içerisinde olduğu sürece problem yok.

YOK TATLIM YA.1NI YAZMIŞIM BEN.CMV IgG pozitif.CMV IgM negatıf.anti-rubella negatıf rubella IgG %83 anti-Toxoplasma negatif anti-Toxoplazma IgM NEGATIF

Bişey sorcam doktorun senden istediği ilk tahlillermi bunlar?? ılk tahlillerse tam kan sayımı tam idrar tosoplazma ve tsh istemiştir sayfalar o yüzden fazladır. Her sonuç referans değerlerin içindeyse sorun yok. Eşin alırken labaratuara sorsaydı keşke bilmem gereken bişey varmı diye ben öyle yapmıştım.Olmadı yarın sonuçları doktoruna faksla bence

bişey sorcam doktorun senden istediği ilk tahlillermi bunlar?? Ilk tahlillerse tam kan sayımı tam idrar tosoplazma ve tsh istemiştir sayfalar o yüzden fazladır. Her sonuç referans değerlerin içindeyse sorun yok. Eşin alırken labaratuara sorsaydı keşke bilmem gereken bişey varmı diye ben öyle yapmıştım.olmadı yarın sonuçları doktoruna faksla bence

öyle yapıcam canım bende ilgilendiyin icin cok tşk ederim

kızlar ben de sabah da yazmıştım elevit benim de iştahımı açtı bana kilo aldırdı. bende 5 kilo aldım.. ilk 3 ay için çok..
ama zeyhat senin doktor sacmalamış.
ben gecen gün doktorumu yemekhanede gördüm.. naaber napıyorsun dedi bana.. ben de dedim ki; valla ne yapayım şişiyorum :))
o da aynen eliyle de boşveerr işareti yaparak şişecen tabi hamilesin yemene bak dedi..

birde yesem hiç zoruma gitmeyecek eşim zaten az yiyor bundan sonra hiç yemez neden bu kadar kilo nasıl almış ben bile anlamadım dedi

oya bence sonuclarında bişi yok yaa..
negatif çıkmış işte hepsi ne güzel

kızlar ben hala işteyim açlıktan ölmek üzereyken yemek söyledim şimdi geldi sanırım biraz daha gecikse bayılacaktım

nursena tansiyonun kaç civarında senin

bu arada tarihe geçecem ben valla ne varsa geliyor başıma

birde yesem hiç zoruma gitmeyecek eşim zaten az yiyor bundan sonra hiç yemez neden bu kadar kilo nasıl almış ben bile anlamadım dedi
valla benim kocam da yemiyosun fazla diyo ama yiyorum demekki. en azından eskiye göre iştahımın acık oldugu ve eskiye göre daha cok yedğim kesin..
ama şimdi eleviti akşam almaya basladım.. gündüzleri ac kurt gibi gezmiyorum

valla benim kocam da yemiyosun fazla diyo ama yiyorum demekki. en azından eskiye göre iştahımın acık oldugu ve eskiye göre daha cok yedğim kesin..
ama şimdi eleviti akşam almaya basladım.. gündüzleri ac kurt gibi gezmiyorum

ah benide megadyn mahvettti deli gibi 2 ay hergün içtim

nursena tansiyonun kaç civarında senin

bu arada tarihe geçecem ben valla ne varsa geliyor başıma

valla 15 -9 falan oldumu baş ağrısı başlıyo anlıyo
çok yükseliyo benim hemen limon falan yiyorum işte tansiyon aletii ile bütünleştim kızımda canı sıkıldımı alıyo anne ölçüyüm diyooo

Back
X