2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şu anda 14-6 haftalığım canım yoo abartmış değilsin bazı anneler erken hiisetmeye başlar herkezden herkeze değişir bu gibi durumlar bende yavaş yavaş hisdediyoprum sanki :) 1buçuk hafta kaldı cinsiyetinide öğrenmeme opuyorumnanaktan

neyse canım laptopun şarjı bitmek üzere ben yavaş yavaş kaçayım inşallah denk gelirix yine canımyaaa
kendine iyi bak bebişide senide öpüyorum

selam kızlar ben de salı günü grip aşısı yaptırcam inşallah, televizyonlar hamileleri iyice korkutuyo, herkes için hayırlısı bakalım...

selamm kızlarrr kan sonuclarını almaya gittikk bugünn şükürr herşeyy yolundaaaa bi ohh cektimm şimddiee üçlü test belası var önümde:)
tatlım 2 li sonuçların iyiyse neden 3 lü yapıyor dr un
benimki 3 lüye 4 lüye gerek yok dedi sonuçlar süper dedi :sm_confused:fisfisfis

peki kızlarr sizler normal yollamı tedavi ile mi hamile kaldnızz ne kadar zamanda kaldınızz ben polikistik over hastasıydımm yumurtalıklarım çalımıyorduu 1 yılı geçti korunmasız olmuyordu 1,5 yıl oldu tam tedaviye başlıcaktıkk içimde 8 cmlik kist oluştu o gün hastanelik oldumm sonrada bir dahaki gidişimde hamile kaldımm o kadar zor günlerdiki anlatamam okudukça bunalıma girdim o tedavi süreçleriini ma çok şükür doğal yoldan kaldım hamileee

benimde normal yoldan oldu ama ben 3 senelik evliyim 2 yıl bebek için uğraştık, bende de kistler vardı adetim gecikiyordu, sonra düzene girdi ama bebişimiz bi türlü gelmedi yumurta takibi yapıldı olmayınca aşılama yapıldı oda olmadı aşıdan sonra ara verdik ekimde tüm bebek için dr gidecektik ama ben eylülde hamile kalmışımmmmmmmmopuyorumnanaktan:CüvCüv:

tesekkurler canim,cok sagol....
geçmişi okuyorum fıstıkkk gelemedim ama şimdi duydummmm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH SAĞLICAKLA NİCE YAŞLARDA EŞİNLE BEBİŞİNLE OLMAYI NASİP ETSİN SANAAAAAAAAopuyorumnanaktana.s.

aslında kendide gerekk yokk dedii ama genede yapalım dedi bend eyok demedimm pimpirikliyimdir cokk

benimde ikilide risk çok düşük çıktı, sonuçlar iyi ama benim doktorum yine de üçlü için çağırdı, doktorun isteğine göre değişiyo risk yüksek olsada kesin bişi yok düşük olsada net bişi yok sadece ihtimaller sanırım emin olmak için üçlüyü istedi...

Back
X