2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebelik süreleri
Kısrak 336 gün akannehir
Eşek 326 gün
İnek 283 gün
Manda 10,5 ay
Koyun 150 gün
Keçi 150 gün
Domuz 114 gün
Deve 12 ay akannehir
Köpek 63 gün
Kedi 56 gün
Fil 660 gün akannehir
Zürafa 450 gün akannehir
Aslan 105 gün
Kaplan 105 gün
Kurt 63 gün
Tilki 49 gün
Tavşan 28 gün
Kobay 32 gün
Sıçan 28 gün
Fare 21 gün

Halimize şükredelimmmm:roflol::roflol:

ay fareye bakk,,,21 gun :)))

leylacım doğum günün kutlu olsun, bebişin ve eşinle nice mutlu yıllara...

cok sagol canim,tesekkur ederim.

Ohh Maşallah.
benim bulantılar da tamamen bitti gibi.
yarın doktora gidicez. 3'lü yapılabilir yarın.

bende de bitti gibi cok sukur Allahima.dr.a yarin gidiyorum ben de.grip oldum diye suyumun bulanmasindan cok korkuyorum.insallah her sey yolundadir.
iyigeceler kızlar bakıyorum haynvalar alemine dalmışsınız ilahi iyi geldi bugünki bunalımın üzerine
daha biraz evel açtım bugün sırf bunalım takıldım valla.sanki düşününce herşey yoluna giriyor neyse hepiniz iyisiniz zannederim.allah hep iyilik versin
leylacım doğum günün kutlu olsun.
valla var ya diyorum ya ne enerji sayfaları okumaya başlasam sabah bitecek ne hız allah hızınızı kesmesin öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
tesekkurler canim cok saol.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız benim moralim gene bozuk malesef

dün burdaa yazmıştım sağ kasığım zonkluyor gibi ağrıyordu canımı yakıyordu bugünde işe gittim başım ağrıyordu bir anda yere düştüm eczaneye gittim tansiyonum ölçüldü 10-5 olmuş. Sonra ameliyatımı yapan dr umun hemşiresini aradım dünkü ağrı için bir iki kere olursa önemli değil ama devam ederse sorun yaratabilir dedi. Malesef dr umda doğumda olduğu iin gidemedim. Evimin yakınında bir dr buldum ona gittim rahimde sancıların var ultrasonda görünüyor dedi istirahat et dedi. Sonra tansiyonuma baktı sen düşüğü ne dert ediyorsun tansiyonun sınıra dayanmış yükselmiş yarım birim daha yükselse biz seni yatrırız dedi :(( kiloma baktı 6 kilo almışım bişeyde yemiyorum onun üstünde durdu böyle kendini tutatmazsan doğum yapacak hastane bulamazsın kartal eğitim araştırma bile seni sevkeder başka yerlere dedi öfffffffffffffff öffffffffffffffffffffffff

tatlım çok geçmiş olsun yaaa
dikkat et kendineeee

geçmiş olsun canım..
hakikaten fazla almışsın kilo..vitamin kullanıyosan bırak bari...
anlamadım 10-5 yüksekmiymiş...benim 9-6 çıkıyo diye düşük diyorlar...

kafanı takma kendi dr git bakalım o ne diyecek...sıkma canını...yavrukuşlarımıza inşallah sağlıkla kavuşucaz..
benim de normal tansiyonum hep 9-6 yada 8-6 dır

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum...
gule gule canniiiim,yine bekleriiz :lepi:
ayyy bende yarın görcem inşallah, bizim bebiş dr umuza göstermedi p.tesi günüüüü
bende yarın abime gidicemmmm baksın bi belkimm dayıcığına gösterirrrkaydirigubbakcemile3
ay dayimiz doktor mu ne guzellll.ben de kardesimin filan dr olmasini cok isterdim.mafoldumben
iyi geceler kızlar ne haber nasılsınız herkes iyidir inşallah

iyi geceler canim....biz kendi adimiza iyiyiz sen nasilsin?

Ukla,
hikayeni okudum.
benimki de benzer sayılır aslında.
2 yıl bekledikten sonra doktor aşılama önerdi, daha aşılamaya geçmeden kendiliğinden hamile kaldım şükürler olsun.
Ama o süreçteki bunalımlı günler anlatılmaz yaşanır.

Bende iyi olmaya çalışıyorum canım bugün biraz temizlik yemek filan derken yoruldum baya akşam da başım çok ağrıdı tansiyonum yüksek gibi geldi ölçtürdüm 11'e 8 dedi iyi dedi ama zeyhata 10'a 5 e yüksek demişler ben anlamadım tansiyonum benim çok yüksek o zaman kafam karıştı

YOK TATLIM YA.1NI YAZMIŞIM BEN.CMV IgG pozitif.CMV IgM negatıf.anti-rubella negatıf rubella IgG %83 anti-Toxoplasma negatif anti-Toxoplazma IgM NEGATIF

CMV IgG pozitif.CMV IgM negatıf. (kızamık geçirmişsin bu iyi birşey riskin yok demek)

anti-Toxoplazma IgM NEGATIF( bununda normalde negatif olması gerekiyorrr buda iyi)

benim de normal tansiyonum hep 9-6 yada 8-6 dır

anlamadim ben bu tansiyon olayini...
burda olcuyorlar mesela benimki 100-60 ve ya 110-70 cikiyor.
acaba Turkiyede olcerken sondaki sifirlari atiyorlar mi.benimki de 10-6-mi acaba? ha ukla oyle midir?

Bende iyi olmaya çalışıyorum canım bugün biraz temizlik yemek filan derken yoruldum baya akşam da başım çok ağrıdı tansiyonum yüksek gibi geldi ölçtürdüm 11'e 8 dedi iyi dedi ama zeyhata 10'a 5 e yüksek demişler ben anlamadım tansiyonum benim çok yüksek o zaman kafam karıştı

11- 8 tansiyon çok normal bir tansiyon
korkmana gerek yok
zeyhata sanırım yanlış bilgi vermişler

kızlar 10 5 tansiyon yüksek bir tansiyon deyil o nerden çıktı.normalde hamile deyilken normal tansiyon 12-7 dir 10-5 te yüksek olamaz heralde bence bir netten araştırın benim 10-6 hep hamileligimde daha evelkindede öyleydi aman hep böyle olsun yükselmesin derdi doktorum

anlamadim ben bu tansiyon olayini...
burda olcuyorlar mesela benimki 100-60 ve ya 110-70 cikiyor.
acaba Turkiyede olcerken sondaki sifirlari atiyorlar mi.benimki de 10-6-mi acaba? ha ukla oyle midir?

burda da öyle canım da,
şu dijital aletler var ya onlar sıfırları ekleyerek söylüyor.
yani 116 çıktıysa mesela bu 11,6 demek oluyor.

merhabalar ben 16 haftalık hamileyim 3haziran kısmetse doğum. çook hastayım grip oldum napıcam bilmiyorum ateşim falan yok ama boğazım çok yanıyo bide baş ağrısı var. doktorumu aradım tylol iç dedi ama içime sinmiyo ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin :(

ay fareye bakk,,,21 gun :)))

cok sagol canim,tesekkur ederim.

bende de bitti gibi cok sukur Allahima.dr.a yarin gidiyorum ben de.grip oldum diye suyumun bulanmasindan cok korkuyorum.insallah her sey yolundadir.

tesekkurler canim cok saol.opuyorumnanaktan

farenin eti ne budu ne herhalde 21 günde olur :roflol:
biz karpuz kadar bebek çıkarıyoruz az bile duruyor karnımızda.

iyigeceler kızlar bakıyorum haynvalar alemine dalmışsınız ilahi iyi geldi bugünki bunalımın üzerine
daha biraz evel açtım bugün sırf bunalım takıldım valla.sanki düşününce herşey yoluna giriyor neyse hepiniz iyisiniz zannederim.allah hep iyilik versin
leylacım doğum günün kutlu olsun.
valla var ya diyorum ya ne enerji sayfaları okumaya başlasam sabah bitecek ne hız allah hızınızı kesmesin öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
hayırdır tatlım neye üzüldün ?? kim üzdü seniii:oklava:

Ben de 11 e 8 i normal olarak biliyroum genelde benim tansiyonum her kontrolde ölçülüyor ve hep bu civarda sorun olsa doktorumda söylerdi zaten ben zeyhatın yazdığını okuyunca acaba dedim

zeyhatcim bence gittigin doktor cok panik birisi.
sen yine de kendi dr.una gorun hayatim yaaa...
gecmis olsun.

Kızlar tansiyon benim uzmanlık alanım çünkü yüksek tansiyon hastasıyım.
Hamileliği ilk 5 ayında hormonların etkisiyle tansiyon düşer,
5. aydan sonra yükselir.
Kadın doğumcum dışında bir iper tansiyon doktorum var, ben de takip altındayım.

Back
X