2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ilk sayfada balıklar var ikinci şamada ikinci sayfada ikizler var bir zahmet canım ya ama uykuzuz kalacaksan yarın yap istersen yormayayım canım ya gece gece
olsun 2 dk yaparım
bebeğin doğum tarihini söle

özele attım canım bak bi onu yapıştır bakalım olcakmı

günaydın kızlaaaarr
açılışı ben yapayım bugün.cumartesi ya herkes uyuyor sanırım.

Günaydın kızlar

bizim evde tam bomba bu konuda
ben yay, eşim aslan, bebişimde ikizler olacak bizim evde artık iç savaş çıkar heraldee:roflol:

Uklacığım tesadüfe bak. Ben de yayım (1 Aralık), eşim de aslan (24 Temmuz), bizim ufaklık da büyük ihtimalle İkizler olacak. İkizler her iki tarafı da idare eder gibime geliyor:içelim:

iyiyim canım sn nasılsın.evdesin dimi sen?niye bu kadar erken kalkıyosunuz ya,ben evde olsam kesin uyuyo olurdum :(

Annemlerdeyim canim, biraz yerimi yadirgiyorum herhalde ki erkenden uyaniyorum.
Ve sabahlari artik wc icin uyandigimda midem kaziniyor o yuzden de uyuyamiyorum,
kalkip birseyler yiyorum ozamana kadar da uykum iyicene aciliyor.

nazar değdi galiba.kimsecikler yok ortada,çıt çıkmıyor.hiç alışkın değilim buranın bu haline.sayfalar 3-5 ilerlemeyince garip geldi.

ÖNEMLı

Günaydın kızlar dikkat çekmek için bunu yazdım benim öğlen civarı tansiyonum ölçüldü büyük ihtimallde düştüğümde tansiyonum daha da düşüktü çünkü ben tatlı yiyip 20 dakika sonra eczanye gittim ve o halde hala 10-5 ti zaten o zaman düşük dediler

akşam kasık ağrım gene olunca doktora gittim oda tekrar ölçtü şimdi yükselmiş 14-10 a dayanmış sen öğlenki küçüğü dert etme o hamileler için iyi ileriki haftalarda tansiyon çıkmaz ama senin şu an yükselmiş çok dikkat et dedi

Biraz karşık yazmış olabilirim dün yanlış anşlaşılmış çünkü

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

günaydınnnnkaydirigubbakcemile

Back
X