2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya bşi sorcam hastanede dogum yaptıktan sonra belli bir zaman yatırıyorlarya bide yanınızda birileri kalıyor..işte yalnız olunca kendi ihtiyaclarını kendi gideremez mi yani illaki birine ihtiyac mı olunuyo

günaydın anneler
doktordan geldim bende. 2 li test yaptırdık. 1,6 çıktı ense kalınlığı doktor normal dedi
boyu da 7 cm olmuş.hihoyyythihoyyyt sonunda benimkini adam edebildim.
ben de 3,5 kilo almışım. azıcık boğazıma hakim olsam iyi olacak.

günaydıınnn....

sabahki toplantııı :bbo:

+ geçmişi okumak

= şimdi gelebildiiimmm...

kaydirigubbakcemile3

ÖNEMLİ

Günaydın kızlar dikkat çekmek için bunu yazdım benim öğlen civarı tansiyonum ölçüldü büyük ihtimallde düştüğümde tansiyonum daha da düşüktü çünkü ben tatlı yiyip 20 dakika sonra eczanye gittim ve o halde hala 10-5 ti zaten o zaman düşük dediler

akşam kasık ağrım gene olunca doktora gittim oda tekrar ölçtü şimdi yükselmiş 14-10 a dayanmış sen öğlenki küçüğü dert etme o hamileler için iyi ileriki haftalarda tansiyon çıkmaz ama senin şu an yükselmiş çok dikkat et dedi

Biraz karşık yazmış olabilirim dün yanlış anşlaşılmış çünkü

hahhh şimdi oldu. bizde şaşırdık 10-5 tansiyona yüksek diyince.
neyse canım dikkat et sen kendine

günaydın kızlar
ben bir geçmişe bakim gelim
benim gibi cumartesi çalışanlar
hepinize kolay gelsin

günaydın anneler
doktordan geldim bende. 2 li test yaptırdık. 1,6 çıktı ense kalınlığı doktor normal dedi

heh aynı anda gelmesek şaşardım..

canım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun..

oohh koca adam büyümüş..
cinsiyet için bişi demedi mi

günaydın anneler

masallah tü tü tü:nazar:

heh aynı anda gelmesek şaşardım..

canım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun..

oohh koca adam büyümüş..
cinsiyet için bişi demedi mi

yok ya bizimki popoyu dönmüş yatıyordu. zaten ensesini ölçene kadar canı çıktı. ancak poposunu gördük. doktorda zaten 1 ay sonra kesinleşir cinsiyeti dedi. pek üstünde durmadı. hehehe sende mi şimdi geldin. bende ofise yeni ayak bastım

masallah tü tü tü:nazar:

a.s.a.s. teşekkürler tubicik

yok ya bizimki popoyu dönmüş yatıyordu. zaten ensesini ölçene kadar canı çıktı. ancak poposunu gördük. doktorda zaten 1 ay sonra kesinleşir cinsiyeti dedi. pek üstünde durmadı. hehehe sende mi şimdi geldin. bende ofise yeni ayak bastım

a.s.a.s. teşekkürler tubicik

slmm herşeyin iyi çıkmasına sevindim şuan nekadarlıksınn tam olarak

kızlar ya bşi sorcam hastanede dogum yaptıktan sonra belli bir zaman yatırıyorlarya bide yanınızda birileri kalıyor..işte yalnız olunca kendi ihtiyaclarını kendi gideremez mi yani illaki birine ihtiyac mı olunuyo

şekerim normal doğum yuaparsan pek ihtiyaç duyulmuyor birine
ama sezeryan olursa ilk 2-3 gün yardıma ihtiyacın olacaktır

günaydın anneler

hadi gözün aydın canım

GÜNAYDIN KIZLAR BENDE GEÇMİŞLE BOĞUŞANLARDANIMMMMM VE HALA BİTMEDİ Bİ SLM VEREYİMMM ÖYLE DEVAM EDERİM DEDİMMMMM:-))))))))))))kaydirigubbakcemile

sağol cosmopoli

ya bu arada doktor bana domuz gribi aşısını vurul diyor.
off ne can sıkıcı durum ya, 3 ayı geçirdin bebek için tehlikesi yok diyor ama hala güvenipte yaptıramıyorum.

günaydın anneler

GÖZÜN AYDIN ARCHİMİM hihoyyyt

Back
X