2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkse merabalar opuyorumnanaktan
nasılsınınz bu gün ? bu arada ıyı haber veren annelerın gözüaydın .. bende 3 lü test te bu hafta zannedıyodum bır dahakı haftaymıs ..inş bende cınsıyetı ögrenırım.. kızlar bebegıme ıkı tane patık ördüm ama cok seker oldular. resımlerı cekeyım koyacaım pc ..

bende dün doktordaydım. dün 14+3 dük haftasına uygun gelişimi güzel dedi. kemikleri oluşmuş her bir kemik ölçümlerini yaparak gösterdi bizde omurilik bacak kemikleri elleri oluşmuş hep parmak emiyo ayaklar havada poposunuda gördük.

cinsiyete gelince erkek annelerine müjde bir kız daha geliyo topiğimize.öyküm geliyo inşallah hayırlısı ile sağlıcakla gelir inşallah.

%100 değil ama büyük ihtimal kız dedi.bir dahakine tam netleşir dedi. 15 gün sonra kontrolüm var tekrar hayırlısı bakalım

anam gıdeyım de evımın işini yapayım zaten
esım 23 günlük bır ızne cıktı elıme ayagıma dolasıp
sınır edıyo benı basında bekklıo pc ona bırakayım dıye cocuktan eter olduk valla

ultrasona göre 13+2 yim canım

sağol esmercima.s.

bende 14+4 oldum ocak 5 de randevum var 4 lü tarama yapılcakk belil olurmu acep cinsiyett off çok merka ediyorumm benimki bir önceki aydaa oturmuş yatmıyorr zor ölçtü kadın inatçı ya göstermezseee

bende dün doktordaydım. dün 14+3 dük haftasına uygun gelişimi güzel dedi. kemikleri oluşmuş her bir kemik ölçümlerini yaparak gösterdi bizde omurilik bacak kemikleri elleri oluşmuş hep parmak emiyo ayaklar havada poposunuda gördük.

cinsiyete gelince erkek annelerine müjde bir kız daha geliyo topiğimize.öyküm geliyo inşallah hayırlısı ile sağlıcakla gelir inşallah.

%100 değil ama büyük ihtimal kız dedi.bir dahakine tam netleşir dedi. 15 gün sonra kontrolüm var tekrar hayırlısı bakalım

aaa süperrrrhihoyyythihoyyyt
casper benimkinin cinsiyeti belli değil ama oğlum olursa kızına talibim haberin olsun delikafadulden

bende 14+4 oldum ocak 5 de randevum var 4 lü tarama yapılcakk belil olurmu acep cinsiyett off çok merka ediyorumm benimki bir önceki aydaa oturmuş yatmıyorr zor ölçtü kadın inatçı ya göstermezseee

valla şansa kalmış bu durum. benimki de arkasını dönmüş yatıyordu.

ben hep diyorum ama benimkisi başından beri aksi, ben artık doğumda cinsiyetini öğrenirim

valla şansa kalmış bu durum. benimki de arkasını dönmüş yatıyordu.

ben hep diyorum ama benimkisi başından beri aksi, ben artık doğumda cinsiyetini öğrenirim

bu arada bizimki değişmezse hakkattan kızsa çin takvimi bende tutuyor.

senin bebişin hareketleri hissetmeye başladınmı canım

yok öyle yağma yedirmezler canım
burda o kıza talip çok erkek var
vaadlerin önemli şekerim dimi casper

bak yaa sen şimdi ne ortalığı karıştırıyorsun esmer, çekil dünürümle aramdan :roflol:
ben gelinime altın kemer alıcam.

bak yaa sen şimdi ne ortalığı karıştırıyorsun esmer, çekil dünürümle aramdan :roflol:
ben gelinime altın kemer alıcam.

valla bilmem şekerim
haftaya cuma bizim cinsiyet de netleşecek
dediği gibi erkekse bende talibim
yok eğer kızsa çekilirim aradan

bu arada bizimki değişmezse hakkattan kızsa çin takvimi bende tutuyor.

senin bebişin hareketleri hissetmeye başladınmı canım

benimde çin takvimine göre erkek. bakalım ne çıkacak bahtıma
hareketlerini hissetmiyorum canım daha çok erken bunun için.
birde kan şurubu verdi doktor.adı da ferplex fol.
bu ilacı kullanan var mı

benimde çin takvimine göre erkek. bakalım ne çıkacak bahtıma
hareketlerini hissetmiyorum canım daha çok erken bunun için.
birde kan şurubu verdi doktor.adı da ferplex fol.
bu ilacı kullanan var mı

yok canım ben kullanmıyorum bu arada bana ne demir verdi ne vitamin hiç bişi verdi.

magnezyum vermişti devam ediyorum. folic plus vardı devam ( gerçi onun içinde d vitamini ve calsiyumda var belki ondan vememiştir )

Back
X