2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizim konuşmadığımız doktor kalmadı
kardeşimde kendi üni. deki doktorlarla konuştu
hepsi ağız birliği yaptı
olsun diye, eşimin akrabası var çocuk doktoru eşide doktor
eşine kendisine çocuğuna vurdurmuş
uzun uzun konuştular
ocakta bi dalga daha gelecek demiş, bu rakamlar iyi hali demiş
öle işte, oldum gitti bende

:gitme::gitme::gitme:
ayy ocakta gelen dalgaya karşı şimdi yaptırmak lazım ki faydası olsun
bu aşıya en çok karşı çıkan benim ama bende kararsız kaldım. doktoruma göre bebek 3 ayı geçti o yüzden zararı yok.
ama illa ol demedi sen bilirsin dedi.

bu topiğin en dertli annesi benim herhalde :((

bugün gene dr daydım dahiliye dr u bebeğin tehlikede şekerin yüksek insülüne hamen başlamalısın dedi eşinle görüş pazartesi onayınız alalım falan konuştu

Tabi herşey şimdi daha zorlaştı daha işimiz ağırlaşacak çok sık takip edileceksin aniden şeker düşüp bayılmalrın olabilir falan falan

Ama ben böyle risklerinide duyunca dahiliyeci bir profun muayenehanesine gitmeye karar verdim eğer oda uygun görürüse başlayacağım

bende sıcak bakmıyordum ama kendimide biliyorum hamilelikten öncede ilaçlarla bile zor atlatırım çok ağır geçiririm,
hamileliğimin başında ufak bir grip geçirmiştim, 2 haftada zor geldim kendime
o yüzden açıkcası biraz gözüm korktu
sen bilirsin canım aşı vurulduktan 10-15 gün sonra korumaya başlıyormuş

kizlaaaaaaaaaaaaaaar ben bugun doktordan geliyorum....
3lu testim yapildi,ama su an evde deilim diye olcumler de yanimda degil yazamicam.
bebek de gayet saglikli cok sukur,hopur zipir oynuyor icerde :))
12 haftalikda erkek olan bebegim kiz ciktiii zemuszemus
zaten biliyorsunuz doktor soylese de benzetiyorum tam goremiyorum dedi.listeye de erkek diye yazdirmamistim,inanmamistim cunku.simdi de kiz cikti :)) esim cok sevindi.bana ilk olarak biraz garip geldi algilayamadim,doktor aaa uzuldunmu dedi?hayir canim,niye uzuleyim saglikli olsun dedim.
senin gibi hastalar hosuma gidiyor dedi,bazilari kiz duyunca surati dusuyor diyor...neyse...doktor bunlari soylerken ben hic kiz ismi dusunmedigimizi hatirladim,kizimin gelin olup gidecegini beni yalniz birakacagini hayal ettim....ay ne bicim biriyim ben yaa kaydirigubbakcemile3

neyse bu kadar yazdim yormayim sizi daemoncuuuum canim listeye ekle kizim olucak diye.ismi hazir degil insalah onu da soylerim.goremezsin diye mesaj atayim sana dur... :)

bugün gene dr daydım dahiliye dr u bebeğin tehlikede şekerin yüksek insülüne hamen başlamalısın dedi eşinle görüş pazartesi onayınız alalım falan konuştu

Tabi herşey şimdi daha zorlaştı daha işimiz ağırlaşacak çok sık takip edileceksin aniden şeker düşüp bayılmalrın olabilir falan falan

Ama ben böyle risklerinide duyunca dahiliyeci bir profun muayenehanesine gitmeye karar verdim eğer oda uygun görürüse başlayacağım

geçmiş olsun zeyhatcım
valla sen bir doğur ben derin nefes alacağım beni bile gerdin anacım yerimseniben
neyse sıkma canını, sen moralini bozdukça şekerin daha da yükselir

geçmiş olsun zeyhatcım
valla sen bir doğur ben derin nefes alacağım beni bile gerdin anacım yerimseniben
neyse sıkma canını, sen moralini bozdukça şekerin daha da yükselir

ah canım allah bunu sağ salim nasip etsin 2. yi dşünmüyorum valla kendime şaşırıyorum

gecmis olsun canim yaaa.evet bence de dogru yapiyorsun.
Allah yardimciniz olsun meleginle senin insallah.

benim bebşimde 110 gr olmuş sürekli hareket ediyordu gözlerini burnunu ağzını gördüm ayaklar heleki birbirine dolşamadan içi içe geçiriyordu nasıl yapıyor anlamadım :))

bu arada benim kasılmam varmış rahimde daha önceki ameliyatım ve gebelikteki kanama yüüznden dr eğer devam ederse önemli olur dedi şimdi onun içinde magnezyuma başladım

ayy sen benim evi görsen hırsız girse korkar kaçar buraya benden önce birisi daha gelmiş diye
herşey ortalıkta ve ben öylece oturuyorum, hiç iş yapasım yok. zaten çoğu şeyi yapmam yasak.off ne olacak halimiz

aynen yaaa hamışlik tembllk yaptı bendeee valla:D

zeyhat üzüldüm canım arkadaşımda hamile 7. ayında oda şeker hastası çıktı
diyet verdiler
bu insülinler işe yarayacaksa mecbur katlanılacak, bundan sonra inşallah herşey istediğin gibi gider

bu arada cinsiyetleri öğrenmişsiniz, çok sevindim,
leyla sen baştan beri kabullenmemiştin zaten erkeği hayırlı evlatlar olur inşallah

diyet verdiler
bu insülinler işe yarayacaksa mecbur katlanılacak, bundan sonra inşallah herşey istediğin gibi gider

leyla sen baştan beri kabullenmemiştin zaten erkeği hayırlı evlatlar olur inşallah

benimde moralim sıfır bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum benim bu salak şekerim rahim ameliyatım yüzünden

kizlaaaaaaaaaaaaaaar ben bugun doktordan geliyorum....
3lu testim yapildi,ama su an evde deilim diye olcumler de yanimda degil yazamicam.
bebek de gayet saglikli cok sukur,hopur zipir oynuyor icerde :))
12 haftalikda erkek olan bebegim kiz ciktiii zemuszemus
zaten biliyorsunuz doktor soylese de benzetiyorum tam goremiyorum dedi.listeye de erkek diye yazdirmamistim,inanmamistim cunku.simdi de kiz cikti :)) esim cok sevindi.bana ilk olarak biraz garip geldi algilayamadim,doktor aaa uzuldunmu dedi?hayir canim,niye uzuleyim saglikli olsun dedim.
senin gibi hastalar hosuma gidiyor dedi,bazilari kiz duyunca surati dusuyor diyor...neyse...doktor bunlari soylerken ben hic kiz ismi dusunmedigimizi hatirladim,kizimin gelin olup gidecegini beni yalniz birakacagini hayal ettim....ay ne bicim biriyim ben yaa kaydirigubbakcemile3

neyse bu kadar yazdim yormayim sizi daemoncuuuum canim listeye ekle kizim olucak diye.ismi hazir degil insalah onu da soylerim.goremezsin diye mesaj atayim sana dur... :)

sonunda oğlanlara yeni gelin adayı geldi demek
leylacım kız eksikliğinden dolayı oğlan anaları birbirine giriyordu sen hepsine umut ışığı oldun :roflol:

hayırlı olsun kızın. sağlıkla büyütürsün inşallah

diyet verdiler

tesekkurler canim..,
evet kabullenmemisdim anne hissiyati bu olsa gerek :hulya:

Back
X