Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en büyüğü dahamı iyikii:uhm:
amin canım inşallahhh..valla kızlar anne olunca daha iyi anlarsınız ilk doğurcak olanlara diyorum belki ben ve eşim evhamlıyız bu konuda ama doğmadan önce bende derdim yatar yatanda diye ayy olmadık zamanlarda özellikle gece ağlamaları o kadar oluyoki helede alışmışken rahat uyumaya gözünden uyku akıyo yeterki uyusun diye yanıda emzirirken bide bakmışın sabah olmuş uyumuşuz beraber bazende yatana yatırırdım iyi uyuyo bebe ellemesene şeytan dürtüyo ya kusarda boğulursa ya nefaes alamazsaa ikide bi bakıp uyuyan bebeği huzursuz edip uyandırdığın bile oluyo çookk kalbini dinleöişimdir nefes alıyomu diyye aman ne bileyim çok farklı bi şey annelik allah her keze tatırsın inşallahhhh
amin canım inşallahhh..
kızlar bu prk yatak olayına benımde ıcım ısındı ama yere cok yakın yatmıs oölmıycakmı alıp koyarken problem olmuyor mu acaba..
üste rafı var kendin ayarlıyon oyun parkı olarak
Günaydın kızlar
Uklacığım tesadüfe bak. Ben de yayım (1 Aralık), eşim de aslan (24 Temmuz), bizim ufaklık da büyük ihtimalle İkizler olacak. İkizler her iki tarafı da idare eder gibime geliyor:içelim:
kızlar ya bşi sorcam hastanede dogum yaptıktan sonra belli bir zaman yatırıyorlarya bide yanınızda birileri kalıyor..işte yalnız olunca kendi ihtiyaclarını kendi gideremez mi yani illaki birine ihtiyac mı olunuyo
süperrr gözün aydın canımmmm çok sevindimmmmgünaydın anneler
doktordan geldim bende. 2 li test yaptırdık. 1,6 çıktı ense kalınlığı doktor normal dedi
boyu da 7 cm olmuş.hihoyyythihoyyyt sonunda benimkini adam edebildim.
ben de 3,5 kilo almışım. azıcık boğazıma hakim olsam iyi olacak.
canım normal doğumda 1 gün yatarsın yada yatmazsın ama sezeryan da 1 veya 2 gün kalıyorsun büyük ihtimal, ama sezeryanlıyken mutlak birine ihtiyaç duyarsın bebişe tek başına bakamazsın o halde hastanede..
bebeis bende senin gibiyim açıeknde tokkende midem bulanıyor bu gün akşam üstüne kadar felakettim eşimle tam dışarı çıkacaktık lavaboya zor attım kendimi amakızlar açım ama yemek yiyemiyorum
açken midem kalkıyor
tokken yine kalkıyor arada kaldım bu bebeğim ne istiyo anlamadım kii
herkes 4 - 5 kilo alırken ben 1 kilo almışım
aldığım lokmayı yutmamak için direniyo midem sankii sonra yutmadan çıkartıyorummafoldumben
1-2 gun yatmak iyi m acaba?
bizde burda 1 hafta sakliyorlar hastanede normal dogumda.
yaninda kimse kalmiyor yani kalamiyor,enfeksiyon riskiyle kimseyi yanina amiyorlar.pencereden ve ya kamerayla konusuyorsun.hapis gibi :)))
sanirim bebegin gobegi dusunce cikartiyorlar yalnis bilmiyorsam.
ama sezeryan olanlar icin (ki ben de 99% sezeryan olucakmisim dr.um soledi) daha da zor yalniz basina.napicam ben bilmiyorum.
bizim burdada ayni canim.normal dogumda 3-4 gün sezeryanda 1 hafta kadar sanirim pek emin degilim ondan,ve yaninda kimse kalamiyor,refakatci olarak.ama ziyaretci gelir belli bir saate kadarda kalir.sirf dogumda degil,baska sekilde hastanede yatsanda kimse kalamaz.hemsireler ilgilenir herseyiyle.cok da güler yüzlülerdir.1-2 gun yatmak iyi m acaba?
bizde burda 1 hafta sakliyorlar hastanede normal dogumda.
yaninda kimse kalmiyor yani kalamiyor,enfeksiyon riskiyle kimseyi yanina amiyorlar.pencereden ve ya kamerayla konusuyorsun.hapis gibi :)))
sanirim bebegin gobegi dusunce cikartiyorlar yalnis bilmiyorsam.
ama sezeryan olanlar icin (ki ben de 99% sezeryan olucakmisim dr.um soledi) daha da zor yalniz basina.napicam ben bilmiyorum.
biz bugün gittik eşimle aldık hediyemiziii inşallah şekero da beğenir hediyesini ama ben yeni doğacak bebişine bişiyler aldımmopuyorumnanaktan:kedi:kızlar yılbaşı hediyemi gönderdim
semra arkadaşımız almış ve çok beğenmiş
ayyyyy çok mutlu oldum
benimde temizlik yapmam lazımm yarın annem gelcek 1 haftalık yemek yapıcaz yinevalla bizde temizliği eşim yapıyo.
ütüyü keyfim gelince yapıyorum :)
yemekde ayarlıyorum bişeyler sırnaşık şey
aaa bizim burda doğum yapar yapmaz alıyorlar odaya sonra misafirini bile alıyorlar...
yanında da aynı odada kalıyor refakatçin... 1 haftada göbek bağı zor düşüyor yaaa
okadar süre hastanedemi kalınımış yuh diyorum... bebekle anne aynı odada kalmıyor hastanede sadece emzrme zamanlarında getiriyorlar...
bizim burdada ayni canim.normal dogumda 3-4 gün sezeryanda 1 hafta kadar sanirim pek emin degilim ondan,ve yaninda kimse kalamiyor,refakatci olarak.ama ziyaretci gelir belli bir saate kadarda kalir.sirf dogumda degil,baska sekilde hastanede yatsanda kimse kalamaz.hemsireler ilgilenir herseyiyle.cok da güler yüzlülerdir.
hadi canım gözün aydın hayırlısı olsun dikkat et kendineee..bu arada cinsiyet kesinleşti erkek