- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi daemon
- #15.461
kizlaaaaaaaaaaaaaaar ben bugun doktordan geliyorum....
3lu testim yapildi,ama su an evde deilim diye olcumler de yanimda degil yazamicam.
bebek de gayet saglikli cok sukur,hopur zipir oynuyor icerde :))
12 haftalikda erkek olan bebegim kiz ciktiii zemuszemus
zaten biliyorsunuz doktor soylese de benzetiyorum tam goremiyorum dedi.listeye de erkek diye yazdirmamistim,inanmamistim cunku.simdi de kiz cikti :)) esim cok sevindi.bana ilk olarak biraz garip geldi algilayamadim,doktor aaa uzuldunmu dedi?hayir canim,niye uzuleyim saglikli olsun dedim.
senin gibi hastalar hosuma gidiyor dedi,bazilari kiz duyunca surati dusuyor diyor...neyse...doktor bunlari soylerken ben hic kiz ismi dusunmedigimizi hatirladim,kizimin gelin olup gidecegini beni yalniz birakacagini hayal ettim....ay ne bicim biriyim ben yaa kaydirigubbakcemile3
neyse bu kadar yazdim yormayim sizi daemoncuuuum canim listeye ekle kizim olucak diye.ismi hazir degil insalah onu da soylerim.goremezsin diye mesaj atayim sana dur... :)
ayyy :ecrin_bebek: demek bebiş kızmış yaaaa bak fındıka sennn kaydirigubbakcemile3canım çok sevindim ya hayırlısı olsun tabi kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda
kıss acayipsin dahah çocuğa isim bulmadan evlendirdin gittin ne bu acele kaydirigubbakcemile3