2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ınsallah bızde salı gunu ogrencez bızımkı ınat cıktı gostermıyo sıpa hayırlısı olsun hıc farketmez cınsıyetı ama ınsan merak edıyo ıste

evet insan merak etmekten kendinialamıyor ama benim içimde çok büyük bir his var erkek olucağına dair nasıl bu kadar kesin düşünüyorum ewrkek diye bende bilmiyorum ama annem hissedilebileceğini söledi.O bize hamile olduğunda ozman cinsiyet öğrenmetekniği olmadığı için hiiselerine göre alıyorlarmışbende hep pempe almış abime mavi kaydirigubbakcemile3 bende hissediyormuyum neyim alkisalkisalkis

canım eğer o kadar saldırgansa bebeğe zarar verebilir.kediciğe bakıılırsa pek evcil sayılmaz.ben kendi adıma bebeğime zarar verecek bir hayvan tutamam evde ne kadar seversem seveyim.veterineride bu depresif durumun geçmiyeceğini söylemiş zaten.karar onun.ben sadece fikrimi sundum.

hıc bır evcıl sahıbıne yada endısıne zarar vermeyen bırıne ciddi zarar vermez zarar gormedıgı surece. kı gercek hayvan sever senın bu tavsıyenı aklının ucundan gecırmez

evet insan merak etmekten kendinialamıyor ama benim içimde çok büyük bir his var erkek olucağına dair nasıl bu kadar kesin düşünüyorum ewrkek diye bende bilmiyorum ama annem hissedilebileceğini söledi.O bize hamile olduğunda ozman cinsiyet öğrenmetekniği olmadığı için hiiselerine göre alıyorlarmışbende hep pempe almış abime mavi kaydirigubbakcemile3 bende hissediyormuyum neyim alkisalkisalkis

benımkınıde hısseetttt benımkı ne olcak:D

neyse kızlar ben çıkıyorum dinlenmem lazım belim ağrıyor fazla durduğumda pcde kendinize iyi bakın öpüyorum iyi akşamlarrmirmirmirmir

hıc bır evcıl sahıbıne yada endısıne zarar vermeyen bırıne ciddi zarar vermez zarar gormedıgı surece. kı gercek hayvan sever senın bu tavsıyenı aklının ucundan gecırmez

anlatamadım sanırım ben kötü bişey demedim beni hayvan sevmediğimi nerden biliyorsun::)) her tarafımı yara bere yaptı dediği için ben fikrimi söyledim.herkes kendi bilir.kimsenin fikrini değiştirmeyede çalışmıyorum ayrıca.boğup atıcam dediğini unuttun sanırım.benide ilgilendirmiyor gerisi burası herkesin fikrini söylediği bi topic;)

deamon tatlımmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnn bana bak kızı vememek için naz yapıyosan biellim kız evi naz evidir kaydirigubbakcemile5

ay ne guzel anlattın canım. oğlusum benım ılk goz agrım. suan 11 ayını doldurdu yasına gırecek bır ay sonra. bu zamana kadar hasta oldugunda sabahlara kadar aglayıp basında bekledıgımı 24 saat calısan veterıner bulmak ıcın nasıl cabaladıgımı hatırlıyorum sımdı bebek gelıcek dıye baska bı yere gondermek mı allah korusun.. o benım mınıcık bebğimm.. cok sımarık ama cokta duygusaldır ben uzgunken koyar basını dızıme kedı gıbı mırıldar sankı aglar benle ayy yavrusum mıncıklayım dıycektım ama fena uyuyo rahtsız etmıım sımdı

Aaaa benim oğlumun doğum tarihi 15 ocak. Sanırsam aynı ay doğmuş kuzular. Tabi arada bir yaş varmış. Allah uzun ömürler versin oğluşlarımıza. Aynen ben de ne zaman gözlerim dolsa oğlum yüzümü yalamaya başlar. Geçenlerde asansörde kaldık oğlumla sabah ve üst üste aksilik yaşandığından 1 saate yakın kaldık. Havasızlıktan yere oturdum bayılmak üzereydim inanırmısın yüzümü yalaya yalaya beni kendime getirdi. Kendime gelince kocaman öptüm onu sonra dizimin dibine kıvrılıp kurtarılmayı bekledi sessiz sedasız. İnsan bunlar insan. Hatta bi çok insandan daha da insanlar.

seninkini kestiremedim kusura bakma bacım kaydirigubbakcemile3

Ay sağlık olsun ne diyelim. Ben de bişi hissedemiyoru açıkçası. 1 ay daha bekleyecez gibi. Bi de kızımın küçüklüğü çok erkeğe benziyordu. Her gören bunun arkası erkek derdi. Resimleri albümümde var belki bişiler hissetmeniz için yardımı olur. Bakalım doğru çıkacakmı büyüklerin inanışları.

Ay sağlık olsun ne diyelim. Ben de bişi hissedemiyoru açıkçası. 1 ay daha bekleyecez gibi. Bi de kızımın küçüklüğü çok erkeğe benziyordu. Her gören bunun arkası erkek derdi. Resimleri albümümde var belki bişiler hissetmeniz için yardımı olur. Bakalım doğru çıkacakmı büyüklerin inanışları.

daha bir ay varmış tatlım erken daha ondan hissedemedim ben kaydirigubbakcemile3 b,iraz zaman geçsin bakalım naniknanik şaka maka her gelen souyormış sence benimki ne olucak diye artık bende ayrı bir form açıyormuşum bebiş cinsiyeti tahmin edilir diye delikafadulden

daha bir ay varmış tatlım erken daha ondan hissedemedim ben kaydirigubbakcemile3 b,iraz zaman geçsin bakalım naniknanik şaka maka her gelen souyormış sence benimki ne olucak diye artık bende ayrı bir form açıyormuşum bebiş cinsiyeti tahmin edilir diye delikafadulden

Aaaa fena fikir değil, bence tuttu bile. Aç bence bi topic fena mı olur eğleniriz :)hihoyyyt

Günaydın güzel haziran anneleri ve tatlı bebişleri.Herkese güzel bir gün ve hafta diliyoruz kızımlaa.s. ben bebeşimin hareketlerini hissetmeye başladım var mı başka hisseden.

dilekcim herkesinkini tahmin edermisin bilemem ama kendi hislerine güven derimyerimseniben annelerin hisleri kuvvetli oluyor.eşim erkek ben kız diyordum veee kızım da benim hislerimi doğruladı zemuszemus

günaydın güzel anneler
dün akşam kedime sinirlenmiştim onu da burada belirtmiştim ama ben gittikten sonra biraz işler karışmış onu düzelteyim önce
evet ben kedimi bir bebeğim olursa o da benim gibi hayvanlarla büyüsün diye aldım
her türlü aşısını yaptırdım, kısırlaştırdım ama hırçınlığına çare bulamadım.ben onu sevmeye çalıştıkça beni ısırdı, her tarafımı yara bere içinde bıraktı
herkes bana deli olduğumu bu kediyi niye beslediğimi sordu, eşimle bile çoğu kez tartıştım ama sokağa atmadım
fakat gel gelelim ki çocuk olunca bende kedime güvenemiyorum.evet onu gene de seviyorum ama çok depresif bir hayvan. kendini sevdirirken bir anda delirip ortalığı yıkabiliyor. bu nedenle bebek olunca anneme vermeyi düşünüyorum.ben artık onunla baş edemedim.
sinirimden ağladığım günler oldu. evet kimse bu durumu anlayamaz ama gerçekten hayatımda görmediğim bir hayvanla karşı karşıyayım.
tüm hayvanseverlere duyurulur

Back
X