2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
archimim bu arada seni çok iyi anlıyorum..
benim de kedim var resimlerini görmüşsünüzdür profilde..
ben de onu çocugum gibi seviyorum öpüp kokluyorum bu arada..
yanıda yatıyor hep baska yerde uyuyamıyor..
ama aynı zamanda çok uysal kendi halinde bir hayvan..
ama eğerki durup dururken atlayıp saldıran bir kedi olsaydı ben de tabii ki bebege zarar vereceğini düşünerek bir çözüm arama yoluna girerdim..
çünkü durup dururken saldırıp oranı buranı kanatıyorsa bebeğe de aynını yapabilir allah korusun..
onunla yaşayan sensin.. o nedenle en doğrusunu yine sen bilirsin..

evet özgecim bana çok fazla tercih seçeneği kalmadı malesef.
bebek doğana kadar bakacağım, sonrasında anneme gidecek :gitme:

Bende cevahirdeki LCW den aldım.Kasada kıza sordum hangi mağazalarınızda var diye oda hepsinde olacak ama yeni yeni dağıtılıyor ayrım olmayacak dedi. Herhalde önümüzdeki ay her mağazada olur.

Bende cevahirdeki LCW den aldım.Kasada kıza sordum hangi mağazalarınızda var diye oda hepsinde olacak ama yeni yeni dağıtılıyor ayrım olmayacak dedi. Herhalde önümüzdeki ay her mağazada olur.
oleeyyy hihoyyyt

ben cumartesi de kozyatağındakine uğremıştım oradakinde yoktu ama üsküdar da buldummzemuszemus

uklaaa hediyeni aldımmm dünn... kaydirigubbakcemile2

hatta çok begendiğim için dayanamadım kendime de aldım aynısından delikafadulden

bugün işyerinden kargoyla yollayacakıtm ama evde unutmusum.. yarın verecem kargoya delikafadulden

selam güzel annişler günaydın.

pazartesi yoğunluğuna girmeden bir merhaba diyeyim dedim

günaydın kızlarr

bende c.tesi terziye gittim annem gidiomuş sende gel dedi:) dayanamadım bi hamiş pant. bide elbise diktirmeye karar verdim:)

kızlar medical park göztepedeki "bebeğim olacak" seminerlerine katılan varmı merak ediyorum acaba orda mıydınız gördüm mi sizi diye:) bu cumarteside doğum ve doğuma hazırlık konulu seminer olacak.özellikle haftasonu yapmışlar sanırım eşlerimizde gelebilsin diye :)

bende LCW den kot almıştım bi tane daha önce.19,90 tl.dünde bir hamile butikten aldım.tayt,pantolon,tunik.pantolon falan çok rahat yaa.son aya kadar kullanabilirim.

taytlar çok rahat asıl taytlarr aman allahımm tayt ve uzun tunik.. valla işyerine bile giymeye başladım artık.. üzerine şık tunikler alıyorum altına da çizme giyiyorum güsel oluyo

uklaaa hediyeni aldımmm dünn... kaydirigubbakcemile2

hatta çok begendiğim için dayanamadım kendime de aldım aynısından delikafadulden

bugün işyerinden kargoyla yollayacakıtm ama evde unutmusum.. yarın verecem kargoya delikafadulden

kıss hamile insana yapılırmı bu neden unuttun yaaaaaaaaaaaa:dilcikar::roflol:

Back
X