2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlı_cadi bebeklerimiz kalsiyumu en çok kemiklerimizden alır cnm eğer kemiklerdeki yeterli gelmezse dişlerden alır.hani derler ya hamile kaldım bu çocuk dişlerimi yedi diye:) aslında böyle birşey yoktur.dişlerimiz ve diş etlerimiz yine hormonlarımız sayesinde aşırı hassas oluyor.dişetlerindeki damarlarımızda vücudumuzdaki tüm damarlar gibi genişliyor ve diş etlerimiz daha hassas oluyor.hassas olduğundan da fırçalamak zor geliyor ve biz fırçalamadıkça da diş problemlerimiz artıyor.yoksa bunda bebişlerimizin bi kabahati yok cnm şutarafagitti

heh tam diş hekimlik bir konuyduuu ve doğru yerde doğru bir insan cevap verdiiialkisalkisalkis

aa bak o daha iyi olmuş sana da hediye olmuş:) ne güzel bebişlerimiz aynı kıyafetleri giycek..
tamam canım sağol..

ulen leach kandırdın beni hani yılbaşından sonra öğrencektin:) ben de haftasonu aldım bugün de yolluyom hediyeni..gerçi cinsiyetini öğrenseydim de farketmezdi oğluma da mavisi yerine yeşili aldım sonuçta..yeşili daha güzeldi.. seninki de yeşil oluyo yani buarada :jeyyar:

al al hiç durma hepimiz aldık:))

ya aslında öyleydi ama sabah işe gelirken bir tıp merkezinin önünden geçiyordum, şeytan dürttü, girdim içeri dedim bööle bööle merak ediyorum. çok erken olduğu için daha dr lar gelmemişti, akşama randevu verdi. artık kendi doktorum söyleyince şaşırmış gibi yaparım, ayıp olur yoksa adama :)

heh tam diş hekimlik bir konuyduuu ve doğru yerde doğru bir insan cevap verdiiialkisalkisalkis

şutarafagitti teşekkürler uklacm ben her zaman burdayım bi problem olursa.başımıza gelen tüm sıkıntıları da bebeişlerimize yüklemeyelim ama dimi.cnmlarım masum masum duruyorlar karnımızda bişey yaptıkları yokyerimseniben

Kızlar selammmmmmmmm opuyorumnanaktan
size yeni bi soruyla geldim kaydirigubbakcemile4
Bebek taşıma çantası alıcaz ya hani, onu araştırıyodum 5 li si falan var nette
Onlardanmı alcaz? Bide bu park yatak alımına sıcak bakıyomusunuz?
Fikrinize ihtiyacım var
ya ben h.sonu park yatak baktım jokerde çok uyduruk geldi yaaa karar veremedim
taşıma çantası almıycam puset alcam ben zaten araba alırken içinde oluyor takım olarakk

ya kızlar sizi de boş bırakmaya gelmiyo
maşallah 30 dk bakamadım
oku oku bitmedi

bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz
benimki dün bana ilk merhabasını dedi
ilk hareketini fün hissettim hafifti ama eminim bebişimdi o

bide daemon şekerim sen evde köpek besliyorsu dimi
bana yardım et kız kocam tutturdu eve köperk alıcam ayyyyyy
hiç istemiyorum ama resmini gösterdi çok şekerrrrr
nasıl bakması zormu
ya düşünsene hem bebek bakıcam hem köpek hayal bile edemiyorum
ya siz evden gidince o köpek ne yapıyo evde komşuları rahatsız ediyomu
cevap ver sallama beni haaaaaaaaaaaaaaa :oklava::oklava:

çok kötü bişey olduu
kızlarr
oğluşumun canı oğluşumun canı
bişey istiyor kovalarsınız diye söyleyemiyorummmafoldumben
söyleme benim canımda ekşi yeşil arik istiyo ben söylüyomuyummmmmmmmmlülülülülülü

günaydın kıslarrrr herkseee merhaba

Back
X