2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evettttcok guzel bı defter ve rengarenk kalemler aldım ılk gunden ıtıbaren ultrason resımlerınıde yapıstırararak yazıyorum ben zaten yazı yazma hastası bı ınsanımdır. bu zamna kadar yazdıklarımı yakmasaydım ne kıtaplar cıkardı ondan valla

anamm hemen bakıyorum:dance:

canım bende günlük benzeri bişey tutuyorum.ama ultrason resimlerini albüme koyuyorum.sende istersen üzerini jelatin gibi bişeyle kapat.çünkü o kağıtlar durdukça,havayla temas ettikçe bozuluyor.

biraz önce sürpriz bi haber aldım..
bi arkadaşımın 1 ocakta sezaryenle bebeği olcaktı ama sancıları erken gelince haftasonu olmuş doğumu..çok sevindim..erkenden almış oğluşunu kucağına:)

bende yemekten geldim sanki hiç yememiş gibiyim.
önüme 2 tabak daha yemek gelse geri çevirmem.
şimdiden bu kadar acıkıyorsam doğuma yakın ağaçları kemiririm herhalde.

ya nerdeyse bütün hamileler erik aşeriyor
ya ben normalde de pek yemezdim yeşil erik
şimdi de hiç istemiyorum

kızlar ya şu rüyalar beni öldürecek
anam her gece her gece bıktım rüya görmekten ya
cuma akşamı rüyamda 2 oğlum vardı
biri kendi oğlumdu diğeri de o da benim miş adı da murat
cumartesi akşamı da küçücük bir kız çocuğu gördüm
ay ne anlama geliyo bunlar
birde unutmadan cuma akşamki rüyamda kocam evi terk etmiş
şile de kendine ev tutmuş bana diyoki oğlanları biri sende biri bende kalsın
allahhhımmmmmm bu ne ya kıçım mı açıkta kalmış tı ne böyle rüyamı olur
hamile hamile
ooooooooo bende bi dünya rüya görüyorum bende hepsinde oğlum oluyor
arada da kabuslar görüyorum ama mutlaka her gece görüyorumm
bi dün gece görmedim oda uyuyamadım ondandır..

tamam kızlar qidiorummmmmmm ama çok yazmayın ki ben qeldiğimde okuyum :delphin:

Canım sabah yazdıklarıma cevap vermişsin. Ama alıntı yapamadım. Geçen hafta diş ağrısından öldüm diş hastenesinin aciline gittim. Cumarteside uzman görsün dediler randevu aldım ordaki uzman doktor dişimin bir cerrah tarafından çekilmesi gerektiğini ayrıca ikitanede dolgu yaptırmam gerektiğini çünkü bu hali ile hamileliğin sonuna kadar idare edemeyeceğini söyledi. Ama aksi gibi benim bütün ağrılarım geçti çiğnememde normale döndü.Kafam çok karıştı yani. Zaten dişçide özellikle 14 ve 24 . haftalar arasında tedavi önerdiklerini 24. haftadan sonra müdahale etmeyeceklerini söyledi.Korkuyorum çok:(

şuan görmeden birşey söyleyemem cnm doktor arkadaş mutlaka doğru kararı vermiştir diye düşünüyorum ama eğer ağrıların geçtiyse düzenli fırçalamaya devam ederek bir süre ddaha oluşmuş çürüklerin ilerlemesini durdurabilirsin bence.diğer dişine neden çekim dediler acaba 20 yaş dişin mi,ilerlemiş bi çürük mü var

canım bende günlük benzeri bişey tutuyorum.ama ultrason resimlerini albüme koyuyorum.sende istersen üzerini jelatin gibi bişeyle kapat.çünkü o kağıtlar durdukça,havayla temas ettikçe bozuluyor.

aa bunu soyledıgın ıyı oldu prıt alamdım bı turlu o yuzden yapıstırmmaıstım once bıseye sararım oyle yapıstırırım bak ıyıkı alamamısım prıtı:D

kızlaarr bu defa ben alınıcam baakkk.herkes erikk erik diye deliriyor.nerden bulabileceğinizi yazıyorum ama bir Allahın kulu da okuyup bişi yazmıyo.Anlamadım ben bu işi,herkes sadece yazıyor ama diğer yazılanları okumuyor mu yoksa?
kıss ben yazdım ya eşim taksimde bi yer varmış oraya baktı bulamadı :1no2:

biz yatağa uzanınca yada hareketsiz olunca onlar hareketleniyormuş,biz hareket edip hoplayıp zıpladıkça da içerde sallanmaktan uyurlarmış.doğduktan sonrada sallanarak uyuma huyları burdan geliyor heralde.

aaa tam tersi olması gerekmiyor mu CADIARZU
o sallantıda nasıl uyuyorlar öyle. tabi sonra doğunca da gece uyanıp gündüz uyuyorlar.

şuan görmeden birşey söyleyemem cnm doktor arkadaş mutlaka doğru kararı vermiştir diye düşünüyorum ama eğer ağrıların geçtiyse düzenli fırçalamaya devam ederek bir süre ddaha oluşmuş çürüklerin ilerlemesini durdurabilirsin bence.diğer dişine neden çekim dediler acaba 20 yaş dişin mi,ilerlemiş bi çürük mü var

Yok şekerim 20 yaş değil hatta daha önce kanal tedavisi yapıldı dolgusu vardı (10 sene oluyor bu arada) Ama hamileliğimin başında düştü dolgu sonrada dişimin bir kısmı kırıldı.Bu nedenle ağrı yapmaya başladı şuandada diğer dişleri etkiler dediler bide kırık normal bi kırık eğilmiş doktor anlattı ama anlamadım kafam çok karıştı başka bi doktora daha gitsem mi acaba ???

aaa tam tersi olması gerekmiyor mu CADIARZU
o sallantıda nasıl uyuyorlar öyle. tabi sonra doğunca da gece uyanıp gündüz uyuyorlar.

aynen öyle oluyor cnm,bende şaşırmıştım duyunca o sarsıntıda nasıl uyuyor diye.ama dğunca da öyle değillermi uyumak için illaki bi sarsıntı,titreşime ihtiyaçları oluyor.doğumdan sonra bize uyku haram bu gidişle,bende şimdiden doya doya uyumaya çalışıyorum ama bu seferde rüyalar rahat bırakmıyor sağolsunlar..

Ben bu erken doğum haberlerini alınca kesin diyorum Haziran annesi olamıcam. Zaten doğum 4 hazirana denk geliyor benim kız kesin mayısta çıkar gibi hissediyorum.

heeeeeeee yakaladımmmmmmmmmm gördüm yazdığınııııııııııııııı :tomato:

şey bende kızlara tutun o çenelerinizi diye baskı yapıyodum sen yoksun diye uklacım:kedi:

a.s.

ay valla gormedım nerden bulabılrıız bız taksıme gıttık uskudara gıttık her yana haber gonderdık ama bulamdık sen nerde buldun kısss
bende bakar körümmm kızın yazdığını yanlış okumuşum iyimi
nerde bulacağımızı yazıyomuş bende nerden bulacağım diye okuyorummm:roflol:

aynen öyle oluyor cnm,bende şaşırmıştım duyunca o sarsıntıda nasıl uyuyor diye.ama dğunca da öyle değillermi uyumak için illaki bi sarsıntı,titreşime ihtiyaçları oluyor.doğumdan sonra bize uyku haram bu gidişle,bende şimdiden doya doya uyumaya çalışıyorum ama bu seferde rüyalar rahat bırakmıyor sağolsunlar..

bu bebeklerde bir tuhaf . ne güzel 20 saat uyuyorsunuz ne diye sallanıyorsunuz bir de.
beni bıraksalar sallanmadan da uyurum şimdi delikafadulden

kızlar üşüyen popomu kaldırıp bebiş koydum beğendiniz miiii

ohh be sonunda kaldırdın.
sen öyle dedikten sonra her resmini gördüğümde üşümeye başlıyordum

Back
X