• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi alakadar olalım sheida ileee

sheida gel kız cinsiyet yorumu yap koşş

yaaa ne güzel yarın gidiyosun doktora.benim cumartesiye randevum.ooofff zaman hiç geçmiyor artık.1 ay oldu bebişimi görmeyeli.
aslında bir kaç gün öne çekebilirim ama eşimle beraber haftasonu gitmek istiyorum.yazıııkkk o her seferinde gelemiyo zaten

yarın uclu test ıcın gıdıcem o sırada cınsıyetıde ogrenırım belkı ama hıc umıtlenmıyorum edepli yavrum gostermez bıseycıgını

kızlar ben cıkıyorum eve dönüş yolunaaa:) iyi akşamlryarın gorusurk kendınıze ve beişlerimize ıyı bakın babayyyy

yarın uclu test ıcın gıdıcem o sırada cınsıyetıde ogrenırım belkı ama hıc umıtlenmıyorum edepli yavrum gostermez bıseycıgını

senin oğluşun kız bile tavlayamaz bu gidişlee utangaç şeyy benim oğluşumun yanına getir iki taktik işi tamam :dance:

bana da demedi bişey ama tarih uyuyor sanırım 3 lü test ve genel muayene için çağırmıştır.çok sabırsızım çoookkk

bugun bi arkadasım daha öörenmiş cinsiyetini erkekmiş :))))) benim 2 hafta sonra kontroLum :))))

bugün muhabbete çok dahil olamadım çok yoğundum.. herkese iyi akşamlar kızlar...

Back
X