• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hemen ilk sayfaya göz attım :jeyyar:

evet ince giyin ve geceleri üzerini örtme..ateş çok yoruyor insanı..

dün benim kocam ben uyurken iki dakka biyere gitti..orda da kuymak yemişler gelmiş diyoki bana "kuymağı kaçırdın"..len hamile kadına öyle şey söylenir mi :oklava: eşşek :mymeka: (sevgülüm mevgülüm ama kaydirigubbakcemile3) gerçi ben de burda yazıp sizin aklınıza getirerek aynı şeyi yaptım ama :kedi: sırnaşık şey

canım benim daha çok var, bırak son aya kadar yaşama bari o sıkıntıyı..Allah yardımcımız olur merak etme..

işte kk'nın bu yönünü seviyorum:) herkesin benzer bi deneyimi var ve illaki cevap alıyosun..

işte kk'nın bu yönünü de hiç sevmiyorum!iş yapamıyoz gerçekten :(

ben de her akşam yatmadan önce tost yemeye başladım..biraz kilo alim bari..gripten sonra zayıfladım zaten:(

kızartma yasaaakk!hele hamilelikte! :olmaz:

BENDE KIZARTMA HAYALIYLE YANIP TUTSUYORM AMA BULANTILARIM YUZNDEN YIYEMIYRUMM BİRAZ DUZLSN MIDEM HEMEN YICEMM AHH AHHH:):)kaydirigubbakcemile5

ben hemen ilk sayfaya göz attım :jeyyar:

işte kk'nın bu yönünü seviyorum:) herkesin benzer bi deneyimi var ve illaki cevap alıyosun..

yardımcı olabildiysek ne mutlu,
kızlar hamilelik olsun, olmasın özellikle işimiz gereği oturarak çalışıyorsak,
en azından saat başı bir 5-10 dakika ara verip, biraz ayaklanmakta fayda var,
bilginize.

günaydınlarrrrrrrrrrrr

bi elimde simit ve çayla başladım yine güne:)

karnımın çok şiştiğini ve sertleştiini hissediorum kızlar bu normal dimi:)

evet benimde bazen aşırı sertleşiyor. şimdiden böyle olursa ilerki aylarda patlarız herhaldedelikafadulden
sanırım gazdan dolayı bu kadar sert oluyor

gunaydın hanımlar dıyım tekrar.benım gıbı dogumdan cok cok korkan varmı ben cok korkuyorum dun gece kabusum oldu bu korku:çok üzgünüm:

ben hamile kalmadan önce normal doğuma öcü gibi bakardım
ama hamile kaldıktan sonra bütün önyargılarım geçti. şimdi normal doğumdan yanayım
sonuçta bir çok kadın bu yöntemi uyguluyor.

ya kızlar sabah benim karnım olmuyoo
geliyorum bişeyler yiyorum öle çıkıyor benim döbüşümmm

hhooppp hoooooppp hamile vaaarrrr.yazdığımız şeylere dikkat lütfen :olmaz:

:roflol: Allah seni ne yapmasın emi.. demin kendin diyordun yemek için ne söyledin illa söyle diye şimdi de hamile var diyon kaydirigubbakcemile3 neyse o dediğim de zor birşey değil herkes evinde yapabilir Allahtan..

Slm kislar ne guzel bir cogumuz cinsiyetlerini ögrenmissiniz bebeklerinizin ben daha ögrenemedim doktor randevum ocak ayinin 7 sinde insallah o zaman ögrenirim bende.

Ben 4 ayimi doldurmama ragmen hala bebegimin kipirtilarini hissedemiyorum yanliz ilk hamileligimde 3 bucuk aylikken cok net hissediyordum bebegimi.
Bebeklerinin cinsiyeti erkek olupta hala kipirtilari hissetmeyen varmi onu merak ediyorum.Benim bildigim erkek cocuk hemen hareketlenir kiz cocugu gec hareketlenir.
Ha birde cinsiyeti belli olanlar bebeginiz hangi tarafinizda benim bebegim hep sol tarafimda duruyorr ?

merhaba herkese...annişler ve kuzular nasıllar..

benim kızım soldaydı oğlum sağda....:))

:roflol: Allah seni ne yapmasın emi.. demin kendin diyordun yemek için ne söyledin illa söyle diye şimdi de hamile var diyon kaydirigubbakcemile3 neyse o dediğim de zor birşey değil herkes evinde yapabilir Allahtan..
ayy anovaa resmine bayıldım..
dünkü hediye paketi kızlardan mı o archimim in gönderdiği sitedeki

yardımcı olabildiysek ne mutlu,
kızlar hamilelik olsun, olmasın özellikle işimiz gereği oturarak çalışıyorsak,
en azından saat başı bir 5-10 dakika ara verip, biraz ayaklanmakta fayda var,
bilginize.

evet bende hep masa başındayım
bazen kalkmayı unutuyorum, aslında dediğin gibi gezmek lazım
benimde yavaş yavaş kuyruk sokumuma ağrı girmeye başladı çünkü :1no2:

ayy anovaa resmine bayıldım..
dünkü hediye paketi kızlardan mı o archimim in gönderdiği sitedeki

benimde aklıma o geldi dedim anova gönderdiğim sitedeki kızlardan birini çalmış
ya bir de dün bebekler için tişort baskısı yapan bir siteye girdim
bayıldım o yazılara. az daha sabredeyim bir sürü body bastırıcam bebeğime

ya kızlar sabah benim karnım olmuyoo
geliyorum bişeyler yiyorum öle çıkıyor benim döbüşümmm

aynen canım yaaa... yani sabahta ver göbeğim ama kahvaltı ve öğle yemeği yiyince daha çok çıkıyor... hele akşam yemeğini de yiyince davul gibi kocaman oluyor... neden acaba :uhm:

benimde aklıma o geldi dedim anova gönderdiğim sitedeki kızlardan birini çalmış
ya bir de dün bebekler için tişort baskısı yapan bir siteye girdim
bayıldım o yazılara. az daha sabredeyim bir sürü body bastırıcam bebeğime
kızzz yolla bana o siteyi nooluurr nooluurr :Saruboceq: bayılırım ööle şeylere

evet benimde bazen aşırı sertleşiyor. şimdiden böyle olursa ilerki aylarda patlarız herhaldedelikafadulden
sanırım gazdan dolayı bu kadar sert oluyor

ben hamile kalmadan önce normal doğuma öcü gibi bakardım
ama hamile kaldıktan sonra bütün önyargılarım geçti. şimdi normal doğumdan yanayım
sonuçta bir çok kadın bu yöntemi uyguluyor.

anam bilmiorum walla acaip sert pantlon sıkıo beni artık elbise çoook rahat gelio

gece eşimi delirttim karnımın üstüne yatamadım yorganı bacaamın arasına alıorum ne eşimin üstünü çrttürüorum ne kendimin tir tir titredim bütün gece yaa dio sabah :roflol: aşkım özür dilerimmdedim
ama ilk kez bu kadar derin uyudum yahuu :utangac:

kızlar linkini yolladığınız sitede bize göre yapmıyolar mı??

ayy şu 1. çinko,lütfen el sürmeyin,üretim tarihi olanlar süper yaaaaaaaaa

Back
X