öncelıkle uslubunu duzeltmen konusunda senı uyarıyorumm aksıne bu sohbet kotu yerlere varacakk.. sana bısey acıklamk zorunda hıssetmıyorum kendımı ama emegıne saygı duyuyorum vaktı olmayan bırının bu kadar uzun yazıları yazması ıcın epey emek sarfetmesı gerekır yoo lısteden sılmem zaten ılerleyen gunlerde aramıza bı kere gırıp cıkmıs kıısler dıısndakılerı eleyerek tarıh sırasına gore duzenlıycem gereklı duzenlemeyı o zamn yaparım.. dusunmeye gerek duymuyorum cunkı okudugumu anlayabılme ozellıgıne sahıbımm.. he bu arada guzelım lafındanda hıc ama hıc hoslanmam arkadasım armızda olmak zorunda degılsın kii anladıgım kadarıyla topicten memnun degılsın bız senı tutmayalım derimm.. burdakı yuzu askın hamıleyı strese sokma luksune sahıp olmazsın dımı bence ayıp ediyosun
Haklısınız zamanı olmayan biri için çok emek var, anlayana bu yazılarda.
Ancak, düşündüğünüzün aksine okuduğunuzu maalesef hiç anlamamışsınız hanım efendi.
Yazık, hepimiz anne olacağız, allah nasip ederse,
halbuki size ulaşabilsem, muhabbetiniz arasına girebilsem,
ne kadar güçlükle hamile kalabildiğimi,
bu sıkıntılarımı hep buradaki forumlarda yazan (Allah onlardan razı olsun) kişilerin tecrübelerini okudukça aşabildiğimi, (ne yapmam gerektiği konusunda bana rehber oldular), hamileliğim ilk 3 aynda yaşadığım sıkıntıları, düşük tehlikesi içindeyken, bu forumlarda moral bulduğumu, sevincimi sizlerle paylaştıkça, tansiyon sıkıntımı aşabildiğimi söylemek isterdim.
Ben tansiyon hastası, 34 yaşında bir anne adayıyım. Şu bana yaşattıklarınızın bana ve bebeğime daha fazla zarar vermesini istemiyorum.
Uzatırsam buna da demagoji diyeceksiniz.
Haklısınız hep ciddi şeyler konuşulmaz, ama tüm sayfalar dolusu da face deki yazışmalarınız buralara uzatılmaz.
Sanırım ben yanlış biliyorum. Silin hanımefendi beni listeden. Bundan sonra gireceğimi sanmıyorum.
Bugüne kadar bana kattığınız şeyler için çok teşekkür ederim.
Tüm iyi dileklerim sizinle.