2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzum mutfağa gittim neden bahsediosunuz dedimm bişi yazmadı kimsee bende öle anladımm archimimle recepivedik bana çok kızdıı heralde kusura bakmayın kızlarr bidaha ağzımı açmıcam dedikoduya sonn kaydirigubbakcemile3
ay kimsenin kızdıgı yok
çocuk gibisin sen de hee
önceki sayfayı aç bak canım ne konusulduguna

kuzum mutfağa gittim neden bahsediosunuz dedimm bişi yazmadı kimsee bende öle anladımm archimimle recepivedik bana çok kızdıı heralde kusura bakmayın kızlarr bidaha ağzımı açmıcam dedikoduya sonn kaydirigubbakcemile3

farkındaysan burda herkesin her yazdığı yanıt bulmuyor
sana özel bir durum değilyerimseniben

süt bekliyorum
ana bune lo
daemona söyleyin başlığı değişsin
2010 haziran alıngan anneleri artçı depremler yaşamayalım lütfenn :emir_bebek:

ay bide receple archimim bana kızdı demiş kaydirigubbakcemile3
gariplerin kızdıgı yok bişiden haberleri yok kaydirigubbakcemile3

EVET BEYZACIM BAK BEN SABAH BERı BURDAYIM ANCA OKUYABıLYOM NıNELER GıBı kaydirigubbakcemile3
BU HATUNLAAR YETıŞMEK NE MÜMKÜN kaydirigubbakcemile4
AMA DUR SEN DOĞUM ıZNıNE AYRILıM GÖSTYERCEM HEPSıNE :hulya:
HIZIMA YETıŞEMıCENıZ ULEYNNNNNNN YıHEHEYTTTT kaydirigubbakcemile3

süt bekliyorum
ana bune lo
daemona söyleyin başlığı değişsin
2010 haziran alıngan anneleri artçı depremler yaşamayalım lütfenn :emir_bebek:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu aralar başladıı inann herşeyii yanlış anlıorumm kusura bakmayın idare edin kızlar her şeye zırlıorum :gitme: kocam napsın :roflol:

EVET BEYZACIM BAK BEN SABAH BERİ BURDAYIM ANCA OKUYABİLYOM NİNELER GİBİ kaydirigubbakcemile3
BU HATUNLAAR YETİŞMEK NE MÜMKÜN kaydirigubbakcemile4
AMA DUR SEN DOĞUM İZNİNE AYRILİM GÖSTYERCEM HEPSİNE :hulya:
HIZIMA YETİŞEMİCENİZ ULEYNNNNNNN YİHEHEYTTTT kaydirigubbakcemile3

vaaay aramızda noorrmancı yaman varmış:roflol:

neyse anlaşılann simnille ilgili konsutuğum için herkes tavır alıo heraldee kimsenin yazdığı yok

aa yok kız nerden çıkardın onu ben bilgisayarın başında değildim sevk almaya gittim yeni geldim
kızmıyo kimse kimseye merak etme..
offf poff afra tafra mirmirmirmir

a.s

ay bide receple archimim bana kızdı demiş kaydirigubbakcemile3
gariplerin kızdıgı yok bişiden haberleri yok kaydirigubbakcemile3

hayır özgecimm benim yazımı alıntı yapıp bişi dedilerr ben özür diliyincede recep ivedik bana öpücük yolladıı kapandı gitti ama ben yazmayınca öle anladım yani durduk yere uydurmadım

aa yok kız nerden çıkardın onu ben bilgisayarın başında değildim sevk almaya gittim yeni geldim
kızmıyo kimse kimseye merak etme..

yokk cnmm zatenn bana öpücükk yolladın sonra yazmayınca kimse öle anladımm var bende bu aralar bişii beni en iyi siz anlarsınız sizde hamilesiniz illaki sizede oluyodurr

uuuyyyşşş herşeyin basidine kaçıyon az emek ver allah bilir bebeği son dk. eşine verican o doğuracak kolaycı kadınn:roflol:
sus kızz biz evde miyiz bütün gün herhalde herşeyin en basitini yapıyoz.
yarın 16.30 da evde olacam zaten bide o saatten sonra kaymaklı revani mi yappim leeynn kaydirigubbakcemile3

EVET BEYZACIM BAK BEN SABAH BERİ BURDAYIM ANCA OKUYABİLYOM NİNELER GİBİ kaydirigubbakcemile3
BU HATUNLAAR YETİŞMEK NE MÜMKÜN kaydirigubbakcemile4
AMA DUR SEN DOĞUM İZNİNE AYRILİM GÖSTYERCEM HEPSİNE :hulya:
HIZIMA YETİŞEMİCENİZ ULEYNNNNNNN YİHEHEYTTTT kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Back
X