Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysey maşallah bizde en önde sen gidiyosun galiba, baksana 18+0 olmuşsun
tekmeliyo mu ufaklık yerimseniben
kısss cd mi veriyorlar???? hiç bilmiyordum ilk kez duyuyorum bendeeeeee istiyoruummmmmmmbende isteyecem birdahakine cd.. unuttum bu hafta istemeyi
Lierac Phytolastil Jel ve Neutrogena'nın susam yagını kullanıyorum....
selammmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimsede a.s demiyor yaaaawww :))
badem yagıda iyi diyolar varmı kullanan.ben kullanmıyorum daha.kurumadıda..bol bol suda iç archimim.gerci ben suda içmiyorum.ama kuruluk için birebir
su da içiyorum anlamadım niye böyle oldu. kepek kepek dökülüyor ve kaşınıyor benneyaptımki
daha önce yokmuydu canım??? ben güneşte fazla kalmayı sevdiğim için yıllardır hep pul pul oluyor kışın bacaklarım
ben vs'nin nemlendirici vücut kremini sürüyorum yağ falan almadım alsam mı acaba?bebeyağı ve kakao yağı sürüyorum ama gene de kuruyor. günde 2 kere de kremliyorum kendimi
selammmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimsede a.s demiyor yaaaawww :))
2 gündür iyice yoğunlaştı kuruluk. bacaklarımda eskiden beri hep vardı zaten. sürekli yağ sürüyorum ama değişen birşey yok
anneme sordum sende çatlak oldu mu diye.onda olmamış
umarım bende çatlamam
kısss cd mi veriyorlar???? hiç bilmiyordum ilk kez duyuyorum bendeeeeee istiyoruummmmmmm
ben de isticem cd küçük diye mi vermediler acaba dersiniz?yoksa istemeden vermicek miydi ??
huhuuuu ben geldim hatunlarr
ay komşum geldi bi yanımda püfür püfür sigara içti sinir oldum dayanamadım bi daha geldiğinde sigarasız gel dedim kırıldı ama ne yapayım kovmadım ama sigarasız gel dedim:ecrin_bebek:
aysey ben 18+0 haftalıkım SAT ne göre.ultrasona göre 19+1 haftalık.daha tam olarak kıpırtıda hissetmiyorum.20 haftadan sonra hissedersin dedi doktor
huhuuuu ben geldim hatunlarr
ay komşum geldi bi yanımda püfür püfür sigara içti sinir oldum dayanamadım bi daha geldiğinde sigarasız gel dedim kırıldı ama ne yapayım kovmadım ama sigarasız gel dedim:ecrin_bebek: