2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aysey maşallah bizde en önde sen gidiyosun galiba, baksana 18+0 olmuşsun :nazar:
tekmeliyo mu ufaklık yerimseniben

evet canım.10 gündür falan seyirme şeklinde hissediyorum canım.inşallah daha da fazla hissetmeye başlıcaz ilerleyen günlerde.:Saruboceq:

daha önce yokmuydu canım??? ben güneşte fazla kalmayı sevdiğim için yıllardır hep pul pul oluyor kışın bacaklarım

2 gündür iyice yoğunlaştı kuruluk. bacaklarımda eskiden beri hep vardı zaten. sürekli yağ sürüyorum ama değişen birşey yok
anneme sordum sende çatlak oldu mu diye.onda olmamış
umarım bende çatlamam

2 gündür iyice yoğunlaştı kuruluk. bacaklarımda eskiden beri hep vardı zaten. sürekli yağ sürüyorum ama değişen birşey yok
anneme sordum sende çatlak oldu mu diye.onda olmamış
umarım bende çatlamam

benim annemde hiç çatlamamış,işallah canım çatlamayız...

huhuuuu ben geldim hatunlarr
ay komşum geldi bi yanımda püfür püfür sigara içti sinir oldum dayanamadım bi daha geldiğinde sigarasız gel dedim kırıldı ama ne yapayım kovmadım ama sigarasız gel dedim:ecrin_bebek:

aysey ben 18+0 haftalıkım SAT ne göre.ultrasona göre 19+1 haftalık.daha tam olarak kıpırtıda hissetmiyorum.20 haftadan sonra hissedersin dedi doktor

ay komşum geldi bi yanımda püfür püfür sigara içti sinir oldum dayanamadım bi daha geldiğinde sigarasız gel dedim kırıldı ama ne yapayım kovmadım ama sigarasız gel dedim:ecrin_bebek:

geçenlerde hamile bir anneyle ilgili belgesel vardı. bebeğin göbek kordonu sigaraya karşı çok savunmasızmış. sigara dumanı o kordondan direkt bebeğe geçiyormuş.
lütfen yanınızda sigara içilmesine izin vermeyin.

bana 17 haftalıkkenn vermişti cd canım.sende gidince iste.30 sn lık 10 tane video var.4 boyutluda var renkli yani

ben de aynı duruma maruz kalıyorum bazen ama kesinlikle uyarmak lazım.içmiş kadar oluyoruz

Back
X