2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uclu sonucumuza gore erkekimm aslan gibin cıktı maasallah ultrasondada gorduk kıpır kıpır sıpam benım kocaman olmus dedı doktorumuz yerım ben onun kocamanlıgını.
benım fena akıntım olmustu tortulu doktor enfeksıyon yada mantar olabılır dedı krem yazdı bırde fıtıl eger gecmezse test yaparız dedı. bırde sabun kullanmayın banyoda dedı bırde kesınlıkle pamuklu camasır gıy gunluk ped kullanma ıc camasırını beyaz sabun ve camasır suyuyla yıkayıp kızgın utuyle utule dedı..

cık.. cıkmadım yanlıs yapsaydı gorurdu gununu korkar benden

hımmmmmm:jeyyar: demek ki erkekin aslan gibi ha bende gelecek sene gidicam dktra bakalım benim erkekim kaplan mı aslan mı CADIARZU
mantar için de geçmiş olsun canım fitili neden verdi anlamadım
ablanda kurtulmuş hadi hayırlısı rabbim güzellikleri çıkarsın karşısına yeni yıl ona uğurlu gelsin:Saruboceq:

süper canım hayırlı olsuunn
valla haziran da kızlar çok olacak bakın ben söylüyorum sizeee...
bu yıl erkek yılı olabilir ama haziran ayı kesin kız ayı

ayne n aynen bende öle düşünüyorum 2009 senesi gerçekten erkek senesiydi
kimi görsem oğlu oldu 2010dada kız patlaması olucak kaydirigubbakcemile5 ee e böle böle hayatın insanlar eşitlenleniyor işte doğanın kanunu kaydirigubbakcemile5

hımmmmmm:jeyyar: demek ki erkekin aslan gibi ha bende gelecek sene gidicam dktra bakalım benim erkekim kaplan mı aslan mı CADIARZU
ablanda kurtulmuş hadi hayırlısı rabbim güzellikleri çıkarsın karşısına yeni yıl ona uğurlu gelsin:Saruboceq:

saol canım amın ınsallahhh..

vajınal fıtıl canım kasıntıyı onluyormus

amin...

tamam kesinn yapıcamm haftaya cumaa öğrencem inşallah :dance:
yap kız yaapp

ayne n aynen bende öle düşünüyorum 2009 senesi gerçekten erkek senesiydi
kimi görsem oğlu oldu 2010dada kız patlaması olucak kaydirigubbakcemile5 ee e böle böle hayatın insanlar eşitlenleniyor işte doğanın kanunu kaydirigubbakcemile5
bence de valla matıs annelerinde çok az kız vardı..
bizde de erkek az olacak sanırım.. kaydirigubbakcemile3
bizim kızlar mayıs erkeklerine varmasın kızlaarr kaydirigubbakcemile3

kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus kızlar hala şoktayım rüyamda hep erkek çocuk ğörüyordum ve erkek hissediyorum yani birden kız diyince doktor yanlışmı duydum diye bi kaç kez sordum hala inanmıyorummmmmm yaaaaaa

ne güzel :))

saol canım amın ınsallahhh..

vajınal fıtıl canım kasıntıyı onluyormus

bakteri, enfeksiyon fln varsa onları öldürüyordur işte..
hamilelikte enfeksiyonlara fln çok açık hale geliyormusuz kızlar..
cok dikkat etmek lazım valla

yap kız yaapp

bence de valla matıs annelerinde çok az kız vardı..
bizde de erkek az olacak sanırım.. kaydirigubbakcemile3
bizim kızlar mayıs erkeklerine varmasın kızlaarr kaydirigubbakcemile3

senin kızın varır senin gibiyse benim oğlum sağlam bırakırsa tabi hiç tabi kızın kendi arzusuyla kollarına koşacak oğlumunŞeniz

ana kız sana dayakta işlemiyor kapa bi çeneni yo şurda oğlumuza harem kurmaya çalışıyoruz yafff:oklava:
yok sana harem marem..
taa burdan oraya kız mı yollicak millet..
oralara gelin gitsin bizden uzakta olsunlar diye mi doğuruyoz biz bu kızları :oklava:

senin kızın varır senin gibiyse benim oğlum sağlam bırakırsa tabi hiç tabi kızın kendi arzusuyla kollarına koşacak oğlumunŞeniz

:roflol: ya alemsinizz kızlarr yaa gülmekten çatlıcamm benm kızım olursa daemonun oğluna vercem oğlum olursada kimin kızını alayım bi düşüniyimm kaydirigubbakcemile3

canım maşallahh kuzunaa :nazar: üçlü test nasıl oluyo farklımı ikiliden
once ultrasonda kafa olcumu yapılıyo ardından bır tup kan alınıyor canım
bakteri, enfeksiyon fln varsa onları öldürüyordur işte..
hamilelikte enfeksiyonlara fln çok açık hale geliyormusuz kızlar..
cok dikkat etmek lazım valla
evet cnm doktorda öyle soyledı.. cok dıkkat etmek lazım kullanılan ıc camsırıda cok onemli
allah senin kocanın evi var diye mi sen kocana vardınn:roflol:

kaydirigubbakcemile3

yok sana harem marem..
taa burdan oraya kız mı yollicak millet..
oralara gelin gitsin bizden uzakta olsunlar diye mi doğuruyoz biz bu kızları :oklava:

hayatım kendi kızın adına konuş o sümsük kıçı moklu kızını ne yapayım ben dursun dizinin dibinde:roflol:

Back
X