- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #23.261
hee evet kaydirigubbakcemile3heheh gecen gun ben yemege gıdıyorm dedımde yenge anlamştıyaa kımdı htrlmyrm snde duzltmştn yemege yazms dıye hehehe:sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee evet kaydirigubbakcemile3heheh gecen gun ben yemege gıdıyorm dedımde yenge anlamştıyaa kımdı htrlmyrm snde duzltmştn yemege yazms dıye hehehe:sm_cool:
eklerım tabıkıdeee bılgılerını ver bakemmdaemon ben listede yokum beni de eklermisin sayfanın basındaki listeye ? rica etsem ?
esraaa ve esraa yı=))ben genelde öleyimdir yaa yakın arkadaşlarım hata bulucu derler bana..
genelde konusurken yapılan hataları fln bulurum işte düşük cümleler yanlış kelimeler fln kaydirigubbakcemile3 çok güleriz kaydirigubbakcemile3
baska ne bulduydum kız unuttum şimdi
oda ablamın cantasında kalmıstı 18 cm dı kılosuda 180 grdı onun olculerını yirim bennkııızz bu arada sana da bebişini boy ve kilosunu sormuştum arada kaynadı mafoldumben
heheh gecen gun ben yemege gıdıyorm dedımde yenge anlamştıyaa kımdı htrlmyrm snde duzltmştn yemege yazms dıye hehehe:sm_cool:
yemeği ben yenge diye okumuştum:roflol:
ay tatlım doğrusu sölemek gerekiyorsa ben bişey anlamadım çünki ilk gittiğimizde çok üzdü bizi cimcime su yutmuş dedi doktor midesinin yarısı su ile dolu olmaması gerekn bişey dedi kıza benziyor deedi sonra tabi sevinemedik harekette edemiyordu midesindeki sudan heralde uzun bi süre baktı doktor inmedi karnı çıkarmıyor dedi binde bir olan bi rahatsızlık olabilir bebeğinde suyu boşaltamıyorsa dedi bi kaç saat oyalanın öle gelin bi daha bakalım boşaltmazsa konuşuruz dedi yüreğimiz ağzımıza geldi :sinifsinif: cimcime ya nasl becerdiyse ağzı açıkmı uyuyakldı nedir kaydirigubbakcemile3 neyse bi kaç saat sonra gitik ama heyecandan ölcem aaa baktı zilli boşaltmış midesini rahatladık ama çok stres yaşadım anlatamam sana çok yaramaz teysesi yaaaaa :CüvCüv:
senin susamlı selüşler seni çarpmış olmasın bana mot atıp durma kızsanırım özgecay çarptı basenleri muhtemelen beynime geldi sarsıldım:roflol:
sanırım özgecay çarptı basenleri muhtemelen beynime geldi sarsıldım:roflol:
eklerım tabıkıdeee bılgılerını ver bakemm
esraaa ve esraa yı=))
oda ablamın cantasında kalmıstı 18 cm dı kılosuda 180 grdı onun olculerını yirim benn
hee iri kıyım bısey ya o ondandır aman duymasın:roflol:şakkıdı
senin susamlı selüşler seni çarpmış olmasın bana mot atıp durma kız
18 cm tüm boyu mu,yoksa baş-popo mu acaba?benimkinin baş-popo 10 cm çıktı.acaba pekmi kısa boylu benimki?
çıtır susam selüşlü tufhey kadınhaşa doğruyo doğru yalanım varsa vursunlar:roflol:
çıtır susam selüşlü tufhey kadın
boyum uzun diye kıskamayın len cücükler
manyak mısın kızım senyaf bir erkek aldatırsa nasıl anlaşılır ?
yaf bir erkek aldatırsa nasıl anlaşılır ?
yaf bir erkek aldatırsa nasıl anlaşılır ?