2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak cimcimeye bak...
kız bu ağzı açık uyuyosa horlar kız.....:roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey yokk kız ben kafamdan uyduruyorum ağzı açıkmu uyuyakaldı diye ağzı açık kalsa tamamen dolar midesi onun bütün derdi cimcmelik yapıcak şımarıcak bizi şelaşlandırıcak başka işimi var ilği çekmeyemi çalışıyo yavrum nedir kaydirigubbakcemile3 yavrumya kıyamam ufacık midesini dolduruyor su ile yerim ben onı yerim

bebişim hormonlar tavan mı yaptı yoksa???

aysey güle güle canım..

yaf eşim bugünlerde bana çok ilgi gösteriyor ve her saat başı arıyor sevdiğini felan söylüyor sanki bir açığını kapatmaya çalışıyor anlamadım ya da bana öyle geldii:uhm:

kızım aramasa ilgisiz olsa bu sefer de beni sevmiyo ilgilenmiyo diye yine dert yanacaksın...ilgi iyidir tadını çıkar...

yaf eşim bugünlerde bana çok ilgi gösteriyor ve her saat başı arıyor sevdiğini felan söylüyor sanki bir açığını kapatmaya çalışıyor anlamadım ya da bana öyle geldii:uhm:

yoktur öle bişi..
hamilesin diye adam ilgi gösteriyo işste.. onun da altında bişi arama yani pes

aa ne alakasıı var benim eşimdee ölee hamileyimya gerektiğinden fazla ilgi gösterio bence senin eşinde o yüsden dir aman aramasa ilgisiz davransada öle düşünürsünn adam napsınn kızzz kaydirigubbakcemile3

kızım aramasa ilgisiz olsa bu sefer de beni sevmiyo ilgilenmiyo diye yine dert yanacaksın...ilgi iyidir tadını çıkar...

evham yapıyorum sanırım ama bu akşam sorayım hayırdır yeni yıla yeni biriyle mi başlıyıcan diye en iyisi sormakk

evham yapıyorum sanırım ama bu akşam sorayım hayırdır yeni yıla yeni biriyle mi başlıyıcan diye en iyisi sormakk
ya sacmalama sakın sorma adamı delirtme durup dururken deli..
sonra kesecek ilgiyi görecen gününü..
ay tam hamilelik hormonları devrede.. hamile kaldıgımda okumustum kadınlar eşlerinin kendini aldattığını cok düşünürler hamileyken diye.. ay ben de olacam mı acaba derken bebiş olmus bile

kızlar opyrm hepınızı be n eve kacar guzl annişlerrrr kendınıze ve beişlerinize iibaknn;) mujkssskaydirigubbakcemile4

senin canın kavga istiyoda bahane arıyosun valla...kızım kafayı yemişin yav...yeni yıla bu sorunun gölgesinde mutsuz girmeye uğraşıcan inatla...ilginin tadını çıkar ohhh keyif yap...hormonlarına söle sakin dursunlar..

ay bebiişşş ne zor kadınsın yaa.. allah kocana yardımcı olsun valla

ya sacmalama sakın sorma adamı delirtme durup dururken deli..
sonra kesecek ilgiyi görecen gününü..
ay tam hamilelik hormonları devrede.. hamile kaldıgımda okumustum kadınlar eşlerinin kendini aldattığını cok düşünürler hamileyken diye.. ay ben de olacam mı acaba derken bebiş olmus bile

demin telefonla konuştuk sordum aptal adam benimle dalga geçti kötükedihüso

Back
X