- Konu Sahibi daemon
- #23.281
yaf bir erkek aldatırsa nasıl anlaşılır ?
allah korusunn yaa suss amann konumuz olmasınn hamileyiz zatenn yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaf bir erkek aldatırsa nasıl anlaşılır ?
manyak mısın kızım sen
bak cimcimeye bak...
kız bu ağzı açık uyuyosa horlar kız.....:roflol:
bebişim hormonlar tavan mı yaptı yoksa???
aysey güle güle canım..
yaf eşim bugünlerde bana çok ilgi gösteriyor ve her saat başı arıyor sevdiğini felan söylüyor sanki bir açığını kapatmaya çalışıyor anlamadım ya da bana öyle geldii:uhm:
yaf eşim bugünlerde bana çok ilgi gösteriyor ve her saat başı arıyor sevdiğini felan söylüyor sanki bir açığını kapatmaya çalışıyor anlamadım ya da bana öyle geldii:uhm:
kızım aramasa ilgisiz olsa bu sefer de beni sevmiyo ilgilenmiyo diye yine dert yanacaksın...ilgi iyidir tadını çıkar...
kızım aramasa ilgisiz olsa bu sefer de beni sevmiyo ilgilenmiyo diye yine dert yanacaksın...ilgi iyidir tadını çıkar...
ya sacmalama sakın sorma adamı delirtme durup dururken deli..evham yapıyorum sanırım ama bu akşam sorayım hayırdır yeni yıla yeni biriyle mi başlıyıcan diye en iyisi sormakk
evham yapıyorum sanırım ama bu akşam sorayım hayırdır yeni yıla yeni biriyle mi başlıyıcan diye en iyisi sormakk
evham yapıyorum sanırım ama bu akşam sorayım hayırdır yeni yıla yeni biriyle mi başlıyıcan diye en iyisi sormakk
ya tam anlamıyla günde ortalama 7-8 defa arıyor nerdesin ne yapıyosun sıkıldın mı ama eskiden böyle sormazdıı:uhm:
heh sor oda varsa ole bısey soler ya zaten.. kızım eşşegın aklın karpuz kabugu dusurme
ya sacmalama sakın sorma adamı delirtme durup dururken deli..
sonra kesecek ilgiyi görecen gününü..
ay tam hamilelik hormonları devrede.. hamile kaldıgımda okumustum kadınlar eşlerinin kendini aldattığını cok düşünürler hamileyken diye.. ay ben de olacam mı acaba derken bebiş olmus bile
kızlar opyrm hepınızı be n eve kacar guzl annişlerrrr kendınıze ve beişlerinize iibaknnmujksss
![]()