- Konu Sahibi daemon
- #23.381
ağlamk deyince hormonlar iş başında canım öyle saçma şeylere ağlıyorum ki ben ağladıkça emir kahkahayla gülüyor karşımda mafoldumben
yazık emir e .. annem neden böle yapıyo diyodur içinden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağlamk deyince hormonlar iş başında canım öyle saçma şeylere ağlıyorum ki ben ağladıkça emir kahkahayla gülüyor karşımda mafoldumben
yazık emir e .. annem neden böle yapıyo diyodur içinden![]()
http://i132.photobucket.com/albums/q37/sincfut/Bdg85kQBGkKGrHqIH-EErfPg8M1BK5ObJj_.jpg
bebişime ilk kez birşey aldım kızlar ebaydan...
dediğim gibi yorma kendini bana çok ağıra mal oluyordu az daha temizlik...nasıl hastaneye gittim bilsen paçalarımdan akıyordu kanlar allahıma şükür bebeğime birşey olmadıBende çıkarım yavaş yavaş bugun temizlik yaptım amma yorulmşum. belim fena ağrıyo. yarın görüşrüüz inşallah. bebişlerinize ve kendinize ii bakın hamişler. İyi akşamlar..
evet dimiiiiiiiii çok güzel teyzesi ... Allah giydirmeyi nasip etsin işallahhh:lepi:çok güzelmiş yaaaaaaaaaaaaaaa :)))) gözüm kalcak![]()
dediğim gibi yorma kendini bana çok ağıra mal oluyordu az daha temizlik...nasıl hastaneye gittim bilsen paçalarımdan akıyordu kanlar allahıma şükür bebeğime birşey olmadı
ahahahahaaaaa kısss kocişim emirkendime gülüyrum suanemir i senin oğlun sandım.. kafa kalmadı bence iice uçtum. kusura bakma e mi
hey allahım yaakaydirigubbakcemile3
evet dimiiiiiiiii çok güzel teyzesi ... Allah giydirmeyi nasip etsin işallahhh:lepi:
paylaşmak istedim.. Çok tatlı dmi :)
dediğim gibi yorma kendini bana çok ağıra mal oluyordu az daha temizlik...nasıl hastaneye gittim bilsen paçalarımdan akıyordu kanlar allahıma şükür bebeğime birşey olmadı
allah korusun :S:S agır kaldırmadım ama ne bilim yorulmusum. herzaman annemide cagıramıyorum yazık kadına ne yapim. dinlenerek yaptım. inşallah bişey olmaz.![]()
ahahahahaaaaa kısss kocişim emir![]()
işallah canım ama dikkat etmekte fayda var,biz eski kadınlar gibi değiliz maalesef,annem 9 ay yakartop oynamış abime hamileyken,ben 2 tuvalet temizledim soluğu acilde aldım ,allah bebişlermizi bize bağışlasınnn,doğumlarını beslenmelerini aşılarını konuşalım burda işallahhhhhhhhh
ahhh canım çok zordu ,banyoyu cifledim evi süpürdüm sildim son ütüleri yapıyım derken birden kanama başladı,ama ne kanama durmuyor eşim geç geliyor sağolsun komşumun kıocası götürdü hastaneye,eşofmanım kan içnde paçalardan akıyor o derece yani...ama tutunmuş meleğim bırAKMADI bizi.....hadi yaa ne olduu gecmis olsun canım yaa..benim de birkac damla kan geldi hemen hastaneye gittim korkudan yolda ölmedim ya artık ölmem herhalde ! bebeğime bişey olacak diye ödüm koptu
hadi yaa ne olduu gecmis olsun canım yaa..benim de birkac damla kan geldi hemen hastaneye gittim korkudan yolda ölmedim ya artık ölmem herhalde ! bebeğime bişey olacak diye ödüm koptu