2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende çıkarım yavaş yavaş bugun temizlik yaptım amma yorulmşum. belim fena ağrıyo. yarın görüşrüüz inşallah. bebişlerinize ve kendinize ii bakın hamişler. ıyi akşamlar..

Bende çıkarım yavaş yavaş bugun temizlik yaptım amma yorulmşum. belim fena ağrıyo. yarın görüşrüüz inşallah. bebişlerinize ve kendinize ii bakın hamişler. İyi akşamlar..
dediğim gibi yorma kendini bana çok ağıra mal oluyordu az daha temizlik...nasıl hastaneye gittim bilsen paçalarımdan akıyordu kanlar allahıma şükür bebeğime birşey olmadı

dediğim gibi yorma kendini bana çok ağıra mal oluyordu az daha temizlik...nasıl hastaneye gittim bilsen paçalarımdan akıyordu kanlar allahıma şükür bebeğime birşey olmadı

allah korusun :S:S agır kaldırmadım ama ne bilim yorulmusum. herzaman annemide cagıramıyorum yazık kadına ne yapim. dinlenerek yaptım. inşallah bişey olmaz.:(

shadowhearts kusura bakmadın dimi azönceki patavatsızlığım için :(

hadi yaa ne olduu gecmis olsun canım yaa..benim de birkac damla kan geldi hemen hastaneye gittim korkudan yolda ölmedim ya artık ölmem herhalde ! bebeğime bişey olacak diye ödüm koptu

allah korusun :S:S agır kaldırmadım ama ne bilim yorulmusum. herzaman annemide cagıramıyorum yazık kadına ne yapim. dinlenerek yaptım. inşallah bişey olmaz.:(

işallah canım ama dikkat etmekte fayda var,biz eski kadınlar gibi değiliz maalesef,annem 9 ay yakartop oynamış abime hamileyken,ben 2 tuvalet temizledim soluğu acilde aldım ,allah bebişlermizi bize bağışlasınnn,doğumlarını beslenmelerini aşılarını konuşalım burda işallahhhhhhhhh

işallah canım ama dikkat etmekte fayda var,biz eski kadınlar gibi değiliz maalesef,annem 9 ay yakartop oynamış abime hamileyken,ben 2 tuvalet temizledim soluğu acilde aldım ,allah bebişlermizi bize bağışlasınnn,doğumlarını beslenmelerini aşılarını konuşalım burda işallahhhhhhhhh

evet haklısın eskiler baya dayanıklıymış.annem kovayla su tasıyomus evine.. bize bak peeeeeh :D narin olduk iyice. amin kuzum insallah
:nazar::nazar::nazar::nazar:

hadi yaa ne olduu gecmis olsun canım yaa..benim de birkac damla kan geldi hemen hastaneye gittim korkudan yolda ölmedim ya artık ölmem herhalde ! bebeğime bişey olacak diye ödüm koptu
ahhh canım çok zordu ,banyoyu cifledim evi süpürdüm sildim son ütüleri yapıyım derken birden kanama başladı,ama ne kanama durmuyor eşim geç geliyor sağolsun komşumun kıocası götürdü hastaneye,eşofmanım kan içnde paçalardan akıyor o derece yani...ama tutunmuş meleğim bırAKMADI bizi.....
kociş geldi kızlar ben kaçar öpüldünüzzzzz yarın görüşürüz

merhaba kizlarr....nasilsiniz?
ben de bugun bayram temizligi yaptim.
balkonu temizledim,yikadim,camasirlar,toz,parkeleri silmek,falan filan derken fena yoruldum,belim agriyor.perdeleri de yikadim,yarina utusu kaldi,esim asicak. :))
yarina kayinvalidem,kayinpederim gelicekler bizde gecirecez yilbasini.o yuzden yarin icin salatalarimi da yaptim simdi bitti 2 tane.
bende yarin yemege yaprak sarmasi,pilav ve hindi kebabi olucak +simdi hazirladigim salatalar.bi de sofrayi bi guzel kurdummu al sana bayram sofrasi.siz napicaksiniz?ne pisireceksiniz yarina :)

Back
X