2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bari sen koysaydın benm adımı çekilişin içine yaaaa :mymeka:
Ama olmuyoki bölee kaydirigubbakcemile3
bizde birazdan pasta kescez kızlar.... Merkez ıstanbulda eglencede cekılış yapmışlar banada kahvaltı seti hedıye cıkmş bizm subeden bıtek bana hedıye cıkmış ehehehehe bebekımn sansımı nedır:)

Kız bişi olmaz boşver be çay pasta bişiler yap yolla
Çokmu kötü bi kadın?

yahu kayınvalidem değil sorun olan o gelirse gelsin niya başıma çıkarıyo esnafı mesnafı,şimdi çay boş boş olmaz bu halle uğraştırcak beni evi temizledim bide varya belim koptu

TATLI CADI SENİN BEBİŞ KAC AYLIK?benim18+1 HAFTALIK.BENİMKİDE KIMILDAMIYO.HİÇ HİSSETMİYORUM.YATTIGIMDA ELİM SÜREKLİ KARNIMDA.OZAMAN HİSSEDİYORUM O DA NADİR:HAREKET HALİNDEYKEN HİÇ HİSSETMİYORUM...BENDE COK EVHAMLANIYORUM.BİRDE GRİP OLDUM SDÜREKLİ ÖKSÜRÜP KUSUYORUM.BEBİŞE BİŞEY OLCAK DİYE COK KORKUYORUMMMM....

ben 17 + 5 qünlüğüm canım..
5 ayımıza qirdik yani
ya ben normalde hissediyordum bebeğimin vurduğunu falan ama
şu bikaç qündür hissetmiorum
o yüzden kafaya taktım biraz:çok üzgünüm:

4 b liyim.becayiş için birim onemli degil biliyorum.oylesine söylemiştim acilde calısıyo diye.ailem izmirdeydi.o yuzden becaiş istememiştim.hamileler acilde calısamıyomu???ben bilmiyordum.ben yogun bakımdayım.boş oldugumuzda bashemşire bizi acilde çalıstıyo.hatta dedimki benim aşım yok calışamam dedim.maske takıp calısabilirsin demişti.gıcık olmustum cok...

hayır canım acilde gebeler ve kontrendikasyon nedeniyle aşı yaptıramayanlar çalıştırılamıyor hatta sadece acilde deyil hasta insanlarla karşılaşma riskin olan yerlerde çalışamıyorsun ör:enfeksiyon servisi göğüs serv gibi.genelge var yayınlanan bende çok zor buldurdum bu genelgeyi ne müdürlüğün haberi vardı ne sağlık grubun nede hastanenin bakanlıktan aldım sayı tarih nosunu öyle çıkarttırdım yazıyı

Ya bari sen koysaydın benm adımı çekilişin içine yaaaa :mymeka:
Ama olmuyoki bölee kaydirigubbakcemile3

ahh cnm bnm koyardım ama ben bıle cekılşte cıkacgaımı tahmne tmemmştm merkezın yolunu bıle bılmem 500 kişi ıcndn nasıl cıktm anlmdm şikemı vr neee :P:P

yahu kayınvalidem değil sorun olan o gelirse gelsin niya başıma çıkarıyo esnafı mesnafı,şimdi çay boş boş olmaz bu halle uğraştırcak beni evi temizledim bide varya belim koptu
bazen hakikatten çok duyarsız oluyorlar maalesef, ben kanama yaptım evde yatak istirahatindeyim zavallaı annecim bakıyor bana,tutturdulae evi boyatıyoruz sizde kalcak, 2 tane daha çocuğu var yani,gelsin gelşmesinede annemi kullanıyor köle gibi kadın banamı bakcak sana mı yaniii,bende annemi gönderdim,iki gün dayanabildim sonrada ağladım eşim beni anneme götürdü kaydirigubbakcemile3

ya bugün kayınvalidem tanıdıkları bi esnafı ve eşinide alıp bize geliyo düşünebiliyomusunuzkötükedihüso
cinnetin eşiğindeyim:oklava:

Kaynanayı ne yapmalııı
kaynar kazana atmalıııııı
qelin yandım ! dedikceeeeee
altına odun atmalıııııııııkaydirigubbakcemile3

bazen hakikatten çok duyarsız oluyorlar maalesef, ben kanama yaptım evde yatak istirahatindeyim zavallaı annecim bakıyor bana,tutturdulae evi boyatıyoruz sizde kalcak, 2 tane daha çocuğu var yani,gelsin gelşmesinede annemi kullanıyor köle gibi kadın banamı bakcak sana mı yaniii,bende annemi gönderdim,iki gün dayanabildim sonrada ağladım eşim beni anneme götürdü kaydirigubbakcemile3

anlayışsızlıkmı?bu kelime az kalır çünkü bu en küçük mevzu yaşanan

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Kaynanayı ne yapmalııı
kaynar kazana atmalıııııı
qelin yandım ! dedikceeeeee
altına odun atmalıııııııııkaydirigubbakcemile3

oturdukları semtte ailecek görüştükleri karı koca bi esnaf var,ya banane onlardan yaaaaaaaaaaaaaaaa

bencde cok saçmaaa işim vr desydnn kabl etmsydn ben etmıyom ztn o yuzdn artk kaynanam armyrm bıle benı:D

sevracım ben nerden bulabilirim o genelgeyi?bulayımda o bashemşirenin yüzüne carpayım...kendiside hamile hiç anlayışlı davranmıyo ya..kackere beni acilde calıştırdı..hatta acildeki hastaların nerdeyse hepsi grip yuzunden gelmişti..

Back
X