- 28 Şubat 2008
- 6.908
- 34
- 358
- 35
- Konu Sahibi daemon
- #23.701
:roflol:heee deseydinnn sende soyun gel:roflol:
:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol:heee deseydinnn sende soyun gel:roflol:
Kızlar yılbaşı hediyem geldi leach arkadaşımızdan :lepi:
Akşam fotosunu çeker eklerim buraya inşallah. Okadar cicilerki yüreğine sağlık canım arkadaşımm Şeniz
Ama en çokda yazdığı not etkiledi beni.. :sinifsinif:
bbnmkıyle dolmşla 5 dk mesaafede oturyrz 2.5 aydır daha araypda nasıl oldn ıyımısn mıden nasıl oldu beebgın test soncları nasıl cıktı falan fılan sormadı bilee yasıyormsn dıye bıle sormyrlr ehehehe ıyy gıck olym hepsıneee sonra bebek sevmeye gelckler yaaa
sağlıkla giyinsin bebişin :Saruboceq:
benimki aryor Allah için.... her aradığında da bebeğe tam altın takıcam merak etme diye ekliyor ,ne merak etceksem allahım yarabbim...görende pırlanta set takıcak sanar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hım acaba bebişim göbeğime yakın mı:uhm:
benimki aryor Allah için.... her aradığında da bebeğe tam altın takıcam merak etme diye ekliyor ,ne merak etceksem allahım yarabbim...görende pırlanta set takıcak sanar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıslarrrr bn acıkınca hemen tansiyonum düşüyoo daha dogrusu acıktıgımı hissetmiyom tansiyonum düşünce basım dönüyor anlıyomki acıkmısımmmm
bu cocouk vucüdümda cok ilginc teoriler geliştirdikaydirigubbakcemile3
kıslarrrr bn acıkınca hemen tansiyonum düşüyoo daha dogrusu acıktıgımı hissetmiyom tansiyonum düşünce basım dönüyor anlıyomki acıkmısımmmm
bu cocouk vucüdümda cok ilginc teoriler geliştirdikaydirigubbakcemile3
gelmesinler,gel-me-sin-leeer
Kızlar yılbaşı hediyem geldi leach arkadaşımızdan :lepi:
Akşam fotosunu çeker eklerim buraya inşallah. Okadar cicilerki yüreğine sağlık canım arkadaşımm Şeniz
Ama en çokda yazdığı not etkiledi beni.. :sinifsinif:
bi gün bebeğin mobilyasından bahsediyoduk
-onu annanesi alır ben karışamam adet öle dedi
annemde
bizde adet anneye 5li,çocuğa künye yapılır dedi
zonnnk kaldı ole...
bi gün bebeğin mobilyasından bahsediyoduk
-onu annanesi alır ben karışamam adet öle dedi
annemde
bizde adet anneye 5li,çocuğa künye yapılır dedi
zonnnk kaldı ole...