2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar yılbaşı hediyem geldi leach arkadaşımızdan :lepi:
Akşam fotosunu çeker eklerim buraya inşallah. Okadar cicilerki yüreğine sağlık canım arkadaşımm Şeniz
Ama en çokda yazdığı not etkiledi beni.. :sinifsinif:

Akşam fotosunu çeker eklerim buraya inşallah. Okadar cicilerki yüreğine sağlık canım arkadaşımm Şeniz

sağlıkla giyinsin bebişin :Saruboceq:

bende saDECE bebeyağı sürüyuom krem pahalı geldi bana
bide işe yarayacağıda kesin değil yani

bbnmkıyle dolmşla 5 dk mesaafede oturyrz 2.5 aydır daha araypda nasıl oldn ıyımısn mıden nasıl oldu beebgın test soncları nasıl cıktı falan fılan sormadı bilee yasıyormsn dıye bıle sormyrlr ehehehe ıyy gıck olym hepsıneee sonra bebek sevmeye gelckler yaaa

benimki aryor Allah için.... her aradığında da bebeğe tam altın takıcam merak etme diye ekliyor ,ne merak etceksem allahım yarabbim...görende pırlanta set takıcak sanar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimki aryor Allah için.... her aradığında da bebeğe tam altın takıcam merak etme diye ekliyor ,ne merak etceksem allahım yarabbim...görende pırlanta set takıcak sanar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:ay valla alem bu yaşlılar yaffdelikafadulden

kıslarrrr bn acıkınca hemen tansiyonum düşüyoo daha dogrusu acıktıgımı hissetmiyom tansiyonum düşünce basım dönüyor anlıyomki acıkmısımmmm

bu cocouk vucüdümda cok ilginc teoriler geliştirdikaydirigubbakcemile3

Benm kaynana bana bişi diyemiyo
bundan önceki düşüğüm var diye HAbire eşimi tembihliyodu
aman hoplamasın aman koşmasın merdivenleri yavaş insn falan diye
Bana neden demiyo ki acep?

canım sıkılıo yaa böle bişilerle uğraşmak istorummm

bi gün bebeğin mobilyasından bahsediyoduk
-onu annanesi alır ben karışamam adet öle dedi

annemde
bizde adet anneye 5li,çocuğa künye yapılır dedi

zonnnk kaldı ole...

kıslarrrr bn acıkınca hemen tansiyonum düşüyoo daha dogrusu acıktıgımı hissetmiyom tansiyonum düşünce basım dönüyor anlıyomki acıkmısımmmm

bende acıktığımı hissetmiorum yaa
bi anda miğdeme kramp qirio o zaman anlıorum ki acıkmışım
bi anda acıkıyorum ve sanki yıllardır yemek yememişim qibi hissediorum kendimi laelaelaelaelae
ne tuhaf yaacokacimcoook

aynısı bende de var,birden acıkıyorum ve açlıktan miğdem bulanıp başım dönüyor,bir lokma atıyım geçiyor hemen

ne yazmıs ne yazmısssssenağlama

bi gün bebeğin mobilyasından bahsediyoduk
-onu annanesi alır ben karışamam adet öle dedi

annemde
bizde adet anneye 5li,çocuğa künye yapılır dedi

zonnnk kaldı ole...

benim annişde tutturmuş bebişe künye yapcam die
ya yaptır tmm ama takmam diorum
çünkü erkeğe altın takmak caiz değil..
qümüş olsa hadi neyse ama ben oğluma altın takmam
erkeğe altın takmak haramm..:1shok:

kıslarrrrrr aksama bir sürü yemek yapcam siz basladınız mııı bitiren varsa bana yardıma gelsin

Back
X