2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bakacak kimsen yoksa boşver yaa.. konus eşinle cocugunu kendin büyütmek istediğini söle

evet bakacak kimsem yokk yaff çalışmak neyime yaff uzat ayaklarını keyfine bakk demii zaten kpss ye çalışıcam oğluşum 2 yaşına gelir bir yere yerleşirsemde kreşe veririm daha sağlıklı olurr hihoyyyt

kızlar biz yemegımızı yedık kıprdamadn oturyrz işyernde cıkarmamak içinnn eeeeeeeeeee ne yaptnz bız yokken:)

ahh ahh cnm bır dokun bın ah ,işit bende sabahtn beri sölenıyorm banada doktr 1 ay önce son demlerı sabrt dedı bugn doktor a gıtcm gorur o hanı son demlerıydı dıcmmm gunde 3 kere kusmak needemk yaa yetr ama artk:(:CüvCüv:

valla bende 3 ay geçnesine rağmen çıkarıyodum..progestanı kesince midem düzeldi şükür..eğer sizde progestan kullanıyosanız bırakınca geçer...

özgeee son karar ne kısss isim için çisemi değiştirmemişiniz hala :)

hee yok çisem olmayacak büyük ihtimalle.. ondan vazgectik... kaynanam elhamra gibi çişli derler dedi etkiledi beni kaydirigubbakcemile3

ben yıllardır kızım olursa koyarım dediğim ismi koyacağım sanırım.. çünkü baska isimleri begensem de o isim hep aklımın bi ucunda kalıyor.. isim şu: Yağmur

valla bende 3 ay geçnesine rağmen çıkarıyodum..progestanı kesince midem düzeldi şükür..eğer sizde progestan kullanıyosanız bırakınca geçer...

walla 2 ay önce elevit verdi daha başlayamadm kusmalrm bulantım gecsin öle başlıcm onn harıcndede başka bişi vermedı ztn bugn doktor bana kızack hala baslamadm dıye ama yapck bişi yok o bnm bulantımı gecırsın bnde başlayım vıtamınıme dımı amaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

evet bakacak kimsem yokk yaff çalışmak neyime yaff uzat ayaklarını keyfine bakk demii zaten kpss ye çalışıcam oğluşum 2 yaşına gelir bir yere yerleşirsemde kreşe veririm daha sağlıklı olurr hihoyyyt
bence de valla

ya sorma kuşum sinir oldum,şimdi kuzeni üye yaptık o da yandıkaydirigubbakcemile3
kuzen hamile değil herhalde

gerçi kaynanam yağmura da kulp taktı.. efendim neymiş ona gözyaşını anımsatıyormuş.. tööbe tööbee..
sude istiyo ya o

hee yok çisem olmayacak büyük ihtimalle.. ondan vazgectik... kaynanam elhamra gibi çişli derler dedi etkiledi beni kaydirigubbakcemile3

ben yıllardır kızım olursa koyarım dediğim ismi koyacağım sanırım.. çünkü baska isimleri begensem de o isim hep aklımın bi ucunda kalıyor.. isim şu: Yağmur

bence hepsinden güzelllll...yağmur ismi çok hoşşşş sakın vazgeçme derim

o ilaç kadar moktan bir ilaç yok. bende aldığım zaman mahvoluyordum resmen.
onu bıraktım gözüm açıldı.

bence hepsinden güzelllll...yağmur ismi çok hoşşşş sakın vazgeçme derim

opuyorumnanaktan sağol canımcım..
evlenmeden önce ve evlendikten sonra hep derdim yağmur koyacam bi kızım olursa diye..
sonra olunca hiçbişiyi begenemez oldum baska seyler düşüneyim dedim ama yok hiçbiri içime sinmiyo

walla 2 ay önce elevit verdi daha başlayamadm kusmalrm bulantım gecsin öle başlıcm onn harıcndede başka bişi vermedı ztn bugn doktor bana kızack hala baslamadm dıye ama yapck bişi yok o bnm bulantımı gecırsın bnde başlayım vıtamınıme dımı amaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

vitamine başla canım.ihmal etme..benim dr da ne gerek var vitamine doğal alırsın herşeyi dedi baktı kilo veriyorum elevit verdi.şimdi iyiyim..sende iç mutlaka...

gerçi kaynanam yağmura da kulp taktı.. efendim neymiş ona gözyaşını anımsatıyormuş.. tööbe tööbee..
sude istiyo ya o

offya karışmasalar catlarlar boşver sude koyma sakın:) herkes sude koyuyr ztn
yagmurda güzel ama nazlım olur prenses artk okkaaaaaada olsn dımı amaa:D

daemooonnn kız senin gelinin ismini yağmur olarak değiştirebilir misin kuzuumm

özgee her hafta yeni isim icat ediyorsun:smiley-cool:
geçen dila ismini seçtin yağmur nereden çıktı.
kafamızı da bulandırdın haa

Back
X