- Konu Sahibi daemon
- #26.001
kızlar ben bu kiloya inanılmaz takıyordum da şimdi bıraktım sadece dikkat ediyorum, eşim bir arkadaşıyla karşılaşmış karısı 94 le doğuma girmiş 59 kiloymuş 1 senede vermiş hepsini....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen öyle ekmek arası portakal yersennn kaydirigubbakcemile3 millete çamır atma yevrummmm
Ve ve veeeeee kızların ezici üstünlüğü için bir kız da benden. Yılbaşından 1 gün önce öğrendik ve yeni yıla kızımla birlikte girdikkkk... :lepi:
ya kızlar bişey sölücem dün druma domuz giribi aşısını sordum ne yapayım diye
sakın ihmal etme ol dedi şimdi soğuklar da iyice bastırdı aman dedi ihmal etme
e dedim ya ilerde çocuğumda bir problem çıkarsa nerden uyduruyorlar öle şeyleri
benim kaç tane arkadaşım yaptırdı üstelik dr da var aralarında sonrası daha tehlikeli dedi...
üstelik sizinkiler özel aşı diğerleri ile aynı değil sakın olmamazlık etme dedii
bizim bu tarafta nerde olunuyor aşıı bilen varmıı aranızda??? gidip olcam son kararım abimle kuzenlerde ısrar ettiler zaten..
dur kız daha alası var baya zayıfladım bekarken kilo almak için lahmacunu ekmeğe sarıp yiyordum yinede banamısın demiyor ama ablamlar bir bardak su içseler kilo alıyorlardı sinir olurdumm:roflol:
ya kızlar bişey sölücem dün druma domuz giribi aşısını sordum ne yapayım diye
sakın ihmal etme ol dedi şimdi soğuklar da iyice bastırdı aman dedi ihmal etme
e dedim ya ilerde çocuğumda bir problem çıkarsa nerden uyduruyorlar öle şeyleri
benim kaç tane arkadaşım yaptırdı üstelik dr da var aralarında sonrası daha tehlikeli dedi...
üstelik sizinkiler özel aşı diğerleri ile aynı değil sakın olmamazlık etme dedii
bizim bu tarafta nerde olunuyor aşıı bilen varmıı aranızda??? gidip olcam son kararım abimle kuzenlerde ısrar ettiler zaten..
Oha diyorum müsaadenle valla ekmek arası dolma yiyeni duydum da böylesini duymamıştım laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
dur kız daha alası var baya zayıfladım bekarken kilo almak için lahmacunu ekmeğe sarıp yiyordum yinede banamısın demiyor ama ablamlar bir bardak su içseler kilo alıyorlardı sinir olurdumm:roflol:
ben de daha sadece 1 kilo aldım..
ama doktor bunun hiç önemli olmadığını, zaten bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi..ben de öyle inanıyorum bana değil bebeğime yarasın..dikkatli beslenmeye çalışıyorum sonuçta..
oyy oyy yirim onları benyaaa kız cennetine döndü topikkk
sağlıklı gelsin bebişin canımmm
zaten ona sormamıştımm ama işte üzdüğünü farketmedi sanrısamm b,lmiyorum ama aynı tepkiyi verirseee derim bende beni kırıyorsun diyeecanım öyle oluyo maalesef. en yakının olsa da söylediklerinin nasıl ve nereye gideceğini üzüp üzmeyeceğini düşünmüyorlar..
ayrıca benim çok sevdiğim bir arkadaşım var adı da hande ve mükemmel bi kız..
hiç takma valla sen begeniyorsan koy
anam anam dymasın elhamra.. şimdi gelince ilk diyeceği şey;
hande çiş gibi :umursamaz:
olacaktır kaydirigubbakcemile3
Oha diyorum müsaadenle valla ekmek arası dolma yiyeni duydum da böylesini duymamıştım laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ayy valla gülme krizi tuttu odada millet balkıyo bana saf safff:roflol::roflol:yandın sennn:roflol: