2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bu kiloya inanılmaz takıyordum da şimdi bıraktım sadece dikkat ediyorum, eşim bir arkadaşıyla karşılaşmış karısı 94 le doğuma girmiş 59 kiloymuş 1 senede vermiş hepsini....

ya kızlar bişey sölücem dün druma domuz giribi aşısını sordum ne yapayım diye
sakın ihmal etme ol dedi şimdi soğuklar da iyice bastırdı aman dedi ihmal etme
e dedim ya ilerde çocuğumda bir problem çıkarsa nerden uyduruyorlar öle şeyleri
benim kaç tane arkadaşım yaptırdı üstelik dr da var aralarında sonrası daha tehlikeli dedi...
üstelik sizinkiler özel aşı diğerleri ile aynı değil sakın olmamazlık etme dedii

bizim bu tarafta nerde olunuyor aşıı bilen varmıı aranızda??? gidip olcam son kararım abimle kuzenlerde ısrar ettiler zaten..

sen öyle ekmek arası portakal yersennn kaydirigubbakcemile3 millete çamır atma yevrummmm

dur kız daha alası var baya zayıfladım bekarken kilo almak için lahmacunu ekmeğe sarıp yiyordum yinede banamısın demiyor ama ablamlar bir bardak su içseler kilo alıyorlardı sinir olurdumm:roflol:

Allah allah bende mi var bi gariplik ki halbuki bünyem de kilo almaya müsait yani. Neyse doktorum gayet memnun şu an için önemli olan bebişler sağlıklı olsun kilolar alınır verilir...

bugünde çok akntım var yaaaaa....ödüm patlıyor her defasında atamadım şu stresi üstümden hala

Ve ve veeeeee kızların ezici üstünlüğü için bir kız da benden. Yılbaşından 1 gün önce öğrendik ve yeni yıla kızımla birlikte girdikkkk... :lepi:

oyy oyy yirim onları benyaaa kız cennetine döndü topikkk
sağlıklı gelsin bebişin canımmm

ben de daha sadece 1 kilo aldım..
ama doktor bunun hiç önemli olmadığını, zaten bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi..ben de öyle inanıyorum bana değil bebeğime yarasın..dikkatli beslenmeye çalışıyorum sonuçta..

benim kaç tane arkadaşım yaptırdı üstelik dr da var aralarında sonrası daha tehlikeli dedi...
üstelik sizinkiler özel aşı diğerleri ile aynı değil sakın olmamazlık etme dedii

bizim bu tarafta nerde olunuyor aşıı bilen varmıı aranızda??? gidip olcam son kararım abimle kuzenlerde ısrar ettiler zaten..

canım ben bızım burdakı saglık ocagına sordum onlarda burada hamılelere zeynep kamıl yapıyor dedı..

dur kız daha alası var baya zayıfladım bekarken kilo almak için lahmacunu ekmeğe sarıp yiyordum yinede banamısın demiyor ama ablamlar bir bardak su içseler kilo alıyorlardı sinir olurdumm:roflol:

Oha diyorum müsaadenle valla ekmek arası dolma yiyeni duydum da böylesini duymamıştım laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım senin gittiğin hastanede yapmıyorlarmıymış, ben yaptırmıycağım doktorum ister yaptır ister yaptırma dedi,bütünn gün evdeyim diye düşünmüyorum

Oha diyorum müsaadenle valla ekmek arası dolma yiyeni duydum da böylesini duymamıştım laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ekmek arası dolmaya bayılırım. bırde ekmek arası üzüme bayılırım olsada yesemm

bence onlar da sana sinir oluyolardır sırnaşık şey

ben de daha sadece 1 kilo aldım..
ama doktor bunun hiç önemli olmadığını, zaten bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi..ben de öyle inanıyorum bana değil bebeğime yarasın..dikkatli beslenmeye çalışıyorum sonuçta..

doğrusu o zaten, benim bebekte gayet iyi ayına göre ama bende iyiyim yarıyor anacımmm:roflol:

yuh yani lahmacunu ekmege sarıp yemeyi de ilk defa duydum

canım öyle oluyo maalesef. en yakının olsa da söylediklerinin nasıl ve nereye gideceğini üzüp üzmeyeceğini düşünmüyorlar..
ayrıca benim çok sevdiğim bir arkadaşım var adı da hande ve mükemmel bi kız..
hiç takma valla sen begeniyorsan koy
zaten ona sormamıştımm ama işte üzdüğünü farketmedi sanrısamm b,lmiyorum ama aynı tepkiyi verirseee derim bende beni kırıyorsun diyee

evet bende oha dedim kendime hep ama dktrum ne kadarda yesen boş yapmam gereken
bulunduğum ortamdan çıkmam mış yani çevremi değiştirmem gerekiyormuş sonra eşimle tanıştım biraz kafam bozuktu o sıralar sağlıklı düşünemiyordum eşim evlenme teklifi etti kabul etmem için babasının ölmesini istedim çok saçma geliyor bana şimdi sonunda alttan girdi üsten çıktı 4 sene sonra kendimi nikah salonunda buldum evlendim iyikide evlenmişim çok iyi geldi kilo aldım artık gülüyordum şimdi hayatta en çok sevdiğim insan kayınpederim ama oğluşum pederin tahtına gözünü dikti kilo almaya başladım ortam değişti çühkü artık ilaçlarıda bıraktım laelaelaelaelael mutluyum arkama yaslandım çünkü eşime rasladımmm:lepi:

Back
X