- Konu Sahibi daemon
- #26.061
toplantım şimdi bitti.
kızlar mercimekli börek tarifini bilen var mı??
şimdi yedim çok hoşuma gitti.ama tarifini bilmiyorum
toplantıda mercimekli börek mi ikram ettiler kızzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toplantım şimdi bitti.
toplantım şimdi bitti.
toplantıda mercimekli börek mi ikram ettiler kızzz
afiyet olsun nasıl bişeydihic yemedim daha evvel
kızzzzzlarrrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorummmmmmmmmmmmmm... bebegım gayet saglklı kılosu iyimişşşşşşşş veeeeeeeeeeeeee bilin bakalım ne geliyorrrrrrrrrrrrrr
kızzzzzlarrrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorummmmmmmmmmmmmm... bebegım gayet saglklı kılosu iyimişşşşşşşş veeeeeeeeeeeeee bilin bakalım ne geliyorrrrrrrrrrrrrr
kızzzzzlarrrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorummmmmmmmmmmmmm... Bebegım gayet saglklı kılosu iyimişşşşşşşş veeeeeeeeeeeeee bilin bakalım ne geliyorrrrrrrrrrrrrr
erkekmi canım yoksagamyoncuiremsuee hani kimse tahmınde bulunmuyorrrr cokmu notr durumdayım:):)kaydirigubbakcemile3
ha buarada ben su olayını sordum cok su içemyrm bebegn suyu azalma gıbı bişi varms dorumu dedım oda hurafelrımın arasına yenı bırsey eklıyorum dedı guldu:) senn ıctgn suyla bebegın suyunun hıc alaksı yok dedı bebek kendı ıdraryla osuyun cogunu olşturuyor dedı ve eger suda azalma varsa bız dırek bobreklere bakıyoruz bişi varmı dıye dedı kafana bunlrı takma dedı:)
ee hani kimse tahmınde bulunmuyorrrr cokmu notr durumdayım:):)kaydirigubbakcemile3
ee hani kimse tahmınde bulunmuyorrrr cokmu notr durumdayım:):)kaydirigubbakcemile3