2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelıp ookuyorum kaydirigubbakcemile3
sureklı degıısk cokacimcoook bahsedıyorsunuz..
canımız cekecek....:kedi:

kan uyusmazlıgı olan arkadslar korkmasınlar bendde varturkbayragi
ılk gebelık anne karnında oldugu ıcın 72 satte ıgne oldum...
ıkıncı gebelıkte sorun cıkmasın dıye..
bende cok korkuyordum dr sordum..
oda bana dedıkı bızdede var kan uyusmazlıgı ama benım 3 tane saglıklı cocugum var ıgnesını olduuktan sonra bırsey olmaz dedi...
bellı bır haftadan sonra kan uyusmazlıgı ıcıcn dr sureklı test yapıyo sanıırm 25-26 haftalar arasında..
on gore onlemını alıyorkaydirigubbakcemile2

mrcimekli börek bizim meşhur böregimizdir sanki yediğinizde kıymalı börek sannedersiniz

Kızlar az kaçtım görüşürüz az konuşun haa

kızzzzzlarrrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorummmmmmmmmmmmmm... bebegım gayet saglklı kılosu iyimişşşşşşşş veeeeeeeeeeeeee bilin bakalım ne geliyorrrrrrrrrrrrrr

ukla grıp asısını sormusun bende vurunucam ama haftamı beklıyorum..
bırde saglık ocagındaklı ebe tetonoz asısyla bırlıkte vurun dedı
tetonozla grıp asısı arasında 3 hafta olması gerekıyormus..
bıldıgım kadarıyla saglık ocaklarında ası kalmadıgını
ancak devlete aıt dogum hastanelerınde yanı dogum evlerınde ucretsız ası oldugunu bılıyorum...

kızzzzzlarrrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorummmmmmmmmmmmmm... bebegım gayet saglklı kılosu iyimişşşşşşşş veeeeeeeeeeeeee bilin bakalım ne geliyorrrrrrrrrrrrrr

bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım.....

:hulya:gamyoncuiremsu hangisi bakalım..

ha buarada ben su olayını sordum cok su içemyrm bebegn suyu azalma gıbı bişi varms dorumu dedım oda hurafelrımın arasına yenı bırsey eklıyorum dedı guldu:) senn ıctgn suyla bebegın suyunun hıc alaksı yok dedı bebek kendı ıdraryla osuyun cogunu olşturuyor dedı ve eger suda azalma varsa bız dırek bobreklere bakıyoruz bişi varmı dıye dedı kafana bunlrı takma dedı:)

ee hani kimse tahmınde bulunmuyorrrr cokmu notr durumdayım:):)kaydirigubbakcemile3

ha buarada ben su olayını sordum cok su içemyrm bebegn suyu azalma gıbı bişi varms dorumu dedım oda hurafelrımın arasına yenı bırsey eklıyorum dedı guldu:) senn ıctgn suyla bebegın suyunun hıc alaksı yok dedı bebek kendı ıdraryla osuyun cogunu olşturuyor dedı ve eger suda azalma varsa bız dırek bobreklere bakıyoruz bişi varmı dıye dedı kafana bunlrı takma dedı:)

valla ben de bugün bisürü gebelik sitesinde okudum hamilelikte 8-10 bardak su içmenin bisürü yararından bahsediyodu..hem anne için hem bebek için..

kız söyle hadi kalcem temizlik yapcem iki dakkalıgına girdim bisürü işim varkaydirigubbakcemile3

erkek dıyenlerii tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm

Back
X